kstb

telsim

25-08-2021 11:54 GÜNDEM

POLİSİYE OLAYLAR….

KIRIKKALE’DE İZİNSİZ KAZI YAPAN İKİ KİŞİ TUTUKLANDI

POLİSİYE OLAYLAR….

Kırıkkale’de dün akşam eski eser bulmak amacıyla izinsiz kazı yapan iki kişi suçüstü yakalandı.

Polis Basın Bülteni’ne göre,  Kırıkkale Taş Ocakları mevkiinde K.G.(E-67) ve  M.D.(E-60), eski eser bulmak amacı ile yetkili makamdan izinsiz olarak kazı yaptıkları sırada suçüstü tespit edilerek tutuklandılar.

UYUŞTURUCU TASARRUFU

Lefkoşa’da dün A.G.K.’nin (E-25) ikametgahında Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramada yaklaşık 2 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile içerisinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan 2 adet sigara izmariti bulunarak emare olarak alındı.

Bahse konu şahıs tutuklandı, soruşturma devam diyor.

HIRSIZLIK    

Güzelyurt’ta, C.T.’nin (E-49) bir şahsa ait evin garajında park halindeki araç içerisinden 2 adet kapı anahtarı, 1 adet çek defteri ile içerisindeki 4 adet boş çek yapraklarını, 1 adet el aleti ve 21 TL nakit parayı, bir iş yerinde tamir amaçlı bulunan bir şahsa ait araç içerisinden araca ait 1 adet kontak anahtarını, Ecevit Caddesi üzerinde park halinde bulunan bir şahsa ait araç içerisinden araca ait 1 adet kontak anahtarı ile birlikte beş adet anahtarı çaldığı tespit edildi. C.T. tutuklandı.
3 KİŞİ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINI İHLAL ETTİ
Ülke genelinde polis tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu toplam 3 kişinin sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği tespit edildi. Bahse konu şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu