kstb

telsim

05-03-2021 15:07 GÜNDEM

POLİSİYE OLAYLAR… KAVGAYA KARIŞAN İKİ KİŞİ AYNI GÜN HIRSIZLIK YAPMIŞ

Sokağa çıkma yasağı kuralları altında, dün akşam ile bugün sabah arasında yapılan denetimlerde, 7 kişinin sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği tespit edildi Bahse konu şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.

POLİSİYE OLAYLAR… KAVGAYA KARIŞAN İKİ KİŞİ AYNI GÜN HIRSIZLIK YAPMIŞ

KAVGAYA KARIŞAN İKİ KİŞİ AYNI GÜN HIRSIZLIK YAPMIŞ

 

Akdoğan’da iki grup arasında çıkan kavga ile ilgili yapılan ileri soruşturmada, kavgada yer alan iki kişinin aynı gün hırsızlık yaptığı tespit edildi.

 

Polisten verilen bilgiye göre, 26 Şubat’ta çıkan ve bir kişinin burnunun kırıldığı, bir kişinin de bıçakla yaralandığı kavga ile ilgili yapılan ileri soruşturmada, kavganın bir tarafı olan H.T.(E-19) ve M.M.’nin (E-27) kavga günü 23.00 sıralarında, Vadili’de bulunan Tunahan Aktaş’a ait ağılın avlusundan traktör üzerine takılı 91 amperlik aküyü ve balya taşımak için kullanılan demir çatal şişleri de çaldığı tespit edildi. Bahse konu şahıslar tutuklandı.

 

HIRSIZLIK                                                                                                                                          

Demirhan’daki Toyzz Shop isimli iş yerinden 26 Şubat’ta iki oyuncak bebek çaldığı gerekçesiyle İ.B.(K-33) ve E.K.(E-40) tutuklandı.

 

ARAÇ YANGINI

     

Lefkoşa’dan Girne’ye gitmekte olan Adalet Gülmez Demir’in kullanımında bulunan HF 697 plakalı salon araç, Boğazköy piknik alanı mevkiinde motor bölümünde oluşan benzin kaçağından dolayı meydana gelen yangın sonucu tamamen yandı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu