kstb

telsim

20-06-2018 14:41 GÜNDEM

POLİSİYE OLAYLAR-...

POLİSİYE OLAYLAR-...

ANİ VE GAYRİ TABİİ ÖLÜM   
      19.06.2018 tarihinde, saat 21:00 sıralarında, Dipkarpaz’da sakin Zinnet ÇEBİ (K-69) ikametgahının yatak odası içerisinde aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirmiştir.         
            Adı edilenin doktorundan yapılan soruşturmada ölüm sebebinin “geçirmiş olduğu nöbete bağlı solunum yetmezliği” sonucu olduğu tespit edilmiştir. Soruşturma devam etmektedir.


EVRAK SAHTELEME VE TEDAVÜLE SÜRME     
       2018 yılı Mayıs ayı içerisinde, Güzelyurt’ta İ.F.(E-50)’nin, Muhammet ERTÜRK isimli şahıs adına, sahte olarak düzenlediği ön izin belgesini, çalışma izni çıkarmak için Muhammet ERRÜTK tarafından başka bir şahsa vermesini sağlayarak konu evrağı tedavüle sürdüğü tespit edilmiştir. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

 

KANUNSUZ ATEŞLİ SİLAH VE PATLAYICI MADDE TASARRUFU

       19.06.2018 tarihinde, Serhatköy’de İ.K.(E-36) ikametgahında ve üzerinde polis tarafından yapılan aramada, tasarrufunda bir adet 7.65 mm çapında tabanca ve tabancaya ait şarjör ve 6 adet canlı mermi bulunarak emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıs ve mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen B.D.      (E-23) tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

 

ÜRÜN HIRSIZLIĞI          
      19.06.2018 tarihinde, saat 18:30 sıralarında, Zümrütköy'de G.T.(K-18), D.S.(K-23) ve E.Y.(K-23)’nin, Mehmet ZORKUN'a ait narinciye bahçesi içersinden toplam 12 kilo limonu dalından koparmak suretiyle çaldıkları tespit edilmiştir. Bahse konu şahıslar hakkında yasal işlem başlatılmış olup, soruşturma devam etmektedir.

 

KASTİ HASAR      
     19.06.2018 tarihinde, saat 14.00 sıralarında, Ortaköy’de Şht. Daniş Tunagil Sokak ve Ali Rıza Efendi Caddesi’nin kesiştiği kavşak üzerinde park halinde bulunan Ali CEFA’ya ait aracın dikiz aynaları ve Zehra SAYDAM’a ait aracın ön camı ve sağ ön kapı camı M.S.M.A.(E-21) tarafından henüz tespit edilemeyen sebepten dolayı elleri ve ayakları ile burup kırmak suretiyle kasti hasara uğratılmıştır. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.


İLAÇ VE ECZACILIK YASASINA AYKIRI HAREKET    
     19.06.2018 tarihinde, saat 13:30 sıralarında, Güzelyurt’ta O.O.(E-44) üzerinde polis tarafından yapılan aramada, yeşil reçeteyle tabi12 adet Suboxone isimli hap bulunarak emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

 

KANUNSUZ AVLANMA 
      19.06.2018 tarihinde, saat 05:30 sıralarında, Çayırova’da Bahçeler mevkiinde bulunan kendi arazisi içerisinde E.Ö.(E-59)’nün, tavşan tutmak için toplam yedi adet tel tuzak kurduğu tespit edilmiştir. Bahse konu şahıs hakkında yasal işlem başlatılmış olup, soruşturma devam etmektedir.


İŞ KAZASI  
      19.06.2018 tarihinde, saat 16:30 sıralarında, Girne’de Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde bulunan bir inşaatın 3. katında çalışmakta olan Chaudhry Iftıkhar HUSSAIN (E-47) dengesini kaybederek asansör boşluğundan beton zemine düşerek yaralanmıştır. Olayda yaralanan Chaudhry Iftıkhar HUSSAIN kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip müşahede altına alınmıştır. Adı edilenin hayati tehlikesi bulunmamakta olup, soruşturma devam etmektedir.

 

YANGIN
      19.06.2018 tarihinde, saat 14:00 sıralarında, Cengizköy’de Vehit NEKİBZADE ve Pamir NEKİBZADE'ye ait motor evinin elektrik sayacında aşırı yüklenme sonucunda meydana gelen kısa devre neticesinde bir yangın meydana gelmiştir. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup, çıkan yangın sonucu, motor evinde bulunan muhtelif eşyalar, mobilyalar, kıyafetler ve eski dava dosyaları yanarak zarar görmüştür. Soruşturma devam etmektedir.

 

KAYIP ŞAHIS (GELİŞME)         
            18.06.2018 tarihinden beridir kayıp olduğu bildirilen Gazimağusa’da sakin Selda YILDIRIM, Lefkoşa’da tespit edilmiştir. Soruşturma devam etmektedir.




Etiketler :
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu