kstb

telsim

08-11-2015 15:06 DÜNYA

Polis kuralsızlığa geçit verilmedi

Gazimağusa ve Girne Polis Müdürlükleri, “Trafik ve Asayiş Operasyonu" düzenledi. Denetimlerde alkollü araç kullandığı tespit edilen2 kişi tutuklanırken, çeşitli suçlardan dolayı 10 araç trafikten men edildi

Polis kuralsızlığa geçit verilmedi

Gazimağusa Polis Müdürlüğü ve Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri dün akşam sorumluluk alanları içerisinde trafik ve asayiş operasyonu düzenledi. Saat 22.00’de başlayan operasyonda polis trafik ve eğlence yerlerinde denetimler yaparak kuralsızlığa geçit vermedi. Operasyon kapsamında trafikte yapılan denetimlerde alkollü araç kullandığı tespit edilen2 kişi tutuklanırken, çeşitli suçlardan dolayı 10 araç trafikten men edildi.



84 araç sürücüsü hakkında yasal işlem



Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre Gazimağusa bölgesindeki huzur operasyonu 3 saat sürdü. Operasyon kapsamında bölgede faaliyet gösteren, eğlence mekanları, yatı evleri ve gençlerin sürekli toplandığı açık hava mekanları kontrol edildiği ve herhangi bir olumsuzluluğun tespit edilmediği bildirildi.



Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler neticesinde ise, 450 araç kontrol edildiği kaydedilirken suç işlediği tespit edilen toplam 84 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi bildirildi.



Denetimler sonucu alkollü araç kullandığı tespit edilen bir kişi tutuklanarak, araç trafikten men edildi.

9 araç trafikten men edildi



Girne’de düzenlenen operasyon kapsamında ise, Girne Turizm Limanı girişinde adaya giriş-çıkış yapan araçlar ile bölgede faaliyet gösteren gece kulüpleri, kahvehaneler, gazinolar, bar ve diskoların kontrol edildiği kaydedildi.



Polis Basın Subaylığı’nın verdiği bilgiye göre, yapılan denetimler sonucu kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam iki kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidildi.



Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler neticesinde ise, 120 araç kontrol edildi ve suç işlediği tespit edilen toplam 33 araç sürücüsü hakkında ileri işlem yapıldı.



Denetimlerde alkollü araç kullandığı tespit edilen bir kişi tutuklanırken, çeşitli suçlardan dolayı dokuz araç trafikten men edildi.




DİĞER DÜNYA HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu