kstb

telsim

18-12-2019 15:50 GÜNDEM

Özyiğit, BRT heyetini kabul etti

TDP Genel Başkanı, Milletvekili Cemal Özyiğit, BRTK Müdürü Meryem Özkurt ve Yönetim Kurulu Başkanı Özer Kanlı’yı kabul ederek görüştü.

Özyiğit, BRT heyetini kabul etti

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı, Milletvekili Cemal Özyiğit, Bayrak Radyo Televizyon Kurumu (BRTK) Müdürü Meryem Özkurt ve Yönetim Kurulu Başkanı Özer Kanlı’yı kabul ederek görüştü.

BRTK'nın 56’ıncı kuruluş yıldönümü nedeniyle gerçekleştirilen görüşmede, Özkurt, Özyiğit’i 25 Aralık’ta gerçekleştirilecek BRT’nin 56. kuruluş yıldönümü etkinliğine davet etti.  

TDP Başkanı Özyiğit, Kurumun 56 yıllık tarihi içerisinde Kıbrıs Türkü'nün varoluş mücadelesinde çok önemli bir yeri olduğunu söyledi.

Geçmişte özellikle bazı dönemlerde BRT’de çok seslilik açısından sıkıntılı dönemler yaşandığını anımsatan Özyiğit, son yıllarda bu yönde kaydedilen ilerlemelerin sekteye uğramadan geliştirilerek, Kurumun toplumun sesi olmaya, eşit ve tarafsız yayın yapmaya devam etmesi gerektiğini kaydetti.

Uzun yıllardır tartışılan BRTK Yasası'nın da hayat bularak geçmesi ve Kurumda huzurlu bir çalışma ortamı yaratılması gerektiğini söyleyen Özyiğit, parti olarak bu yönde her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti. 

Özyiğit, BRT'nin 56'ıncı kuruluş yıldönümünü vesilesiyle başta Özkurt olmak üzere tüm çalışanlarını en içten dilekleriyle kutladığını da ifade etti.




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu