kstb

telsim

10-11-2020 22:06 MAGAZİN

Öztürk bu sektörün parlayan yıldızı olacağız

Girne’de hizmet ve lezzeti birleştiren Afitap Kebap, her türlü ızgara, kebap ve et yemek çeşitleri ile müşterilerine sınırsız bir lezzet deneyimi yaşatıyor.

Öztürk bu sektörün parlayan yıldızı olacağız

Girne’de  hizmet ve lezzeti birleştiren Afitap Kebap, her türlü ızgara, kebap ve et yemek çeşitleri ile müşterilerine sınırsız bir lezzet deneyimi yaşatıyor.

Şık ve nezih mekanda birbirinden lezzetli menülerle damak tatlandıran müşteriler, işletmeden ayrılırken mekanı fevkalade olarak nitelendiriyorlar

Girne’de Öğretmen evinin karşısında Osman Örek caddesinde bulunan  Afitap Kebap  kurulduğu günden bugüne damak tadına güvenenlerin ve sofrasında eşsiz tatlar görmek isteyenlerin değişmez adresi oldu.

Birçok kebap çeşidi ile  farklı tatlar sunan işletme, her geçen gün aranılan lezzet olmaya devam ediyor. Tüm yemeklerde sağlık ve hijyen kurallarına uyan Afitap Kebap, özel lezzetleriyle de sektörde fark oluşturuyor.

İşletme sahibi Mustafa Öztürk biz “hizmet ve lezzeti” birleştirdik.. Buda müşterilerimizin hoşuna gidiyor. İşletmemizin bir vizyonu var, bu sektörün parlayan yıldızı olacağız dedi…Öztürk ben özellikle bu sektörde müşteri kelimesini sevmiyorum, biz olaya konuk ve misafir gözüyle bakıyoruz dedi…

Öztürk Restoranımız için malzeme alımında her zaman çok titiz davranıyoruz ve en iyisini almak için çaba gösteriyoruz, bizde kullanılan etler özenle seçilmiştir. Ocağımızdan çıkan herşeyin kefiliyiz dedi.

Öztürk biz son dönemde pandemi kuralları çerçevesinde iş yerimizde gerekli sayıda misafirimizi ağırlayacak şekilde düzenlememizi gerçekleştirdik.. Fiyat politikamız ise minumum kar maksimum kalitedir diyen Öztürk son olarak misafirlerimizin misafirlerini ağırlamak bizim için bir onurdur diyerek okuyucularımızı mekana davet etti

 




DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu