kstb

telsim

09-12-2019 09:56 GÜNDEM

Özçınar, Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı Batur ile görüştü

Belediyeler Birliği Başkanı Özçınar, Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı Batur ile bir araya gelerek iki birlik arasındaki ilişkiler konusunda çalışma yaptı.

Özçınar, Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı Batur ile görüştü

Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Konak Belediye Başkanı Abdul Batur ile bir araya geldi.

Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı’nın (UCLG- MEWA) Yönetim Kurulu Toplantısı için İzmir’de bulunan Özçınar, 6 Aralık Cuma günü Abdul Batur’u makamında ziyaret etti.

Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Konak Belediye Başkanı Abdul Batur, Özçınar’ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, iki birlik arasındaki temasların önemine değindi.

Mahmut Özçınar da, Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği ve Kıyı Ege Belediyeler Birliği arasındaki ilişkiler konusunda iyi bir çalışma ortamı bulduklarını ifade ederek işbirliğinin son derece önemli olduğunu ifade etti.

Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği ve Güzelyurt Belediye Başkanı Özçınar, İzmir’deki temaslarını tamamlamasının ardından dün (8 Aralık) K.K.T.C’ye döndü.




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu