kstb

telsim

19-04-2019 15:05 GÜNDEM

ÖZÇINAR ÇOCUKLARI KABUL ETTİ

Güzelyurt Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, kabulde çocuklar tek tek söz alarak çevre, sağlık ve eğitim konularında mesajlar verdi.

ÖZÇINAR ÇOCUKLARI KABUL ETTİ

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Güzelyurt’taki ilkokullarda okuyan öğrencileri kabul etti.

Güzelyurt Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, kabulde çocuklar tek tek söz alarak çevre, sağlık ve eğitim konularında mesajlar verdi.

Özçınar kabulde yaptığı konuşmada, sağlıklı bir nesil yaratmak ve yarının geleceği bireyleri yetiştirmek için öğretmenlerin büyük görev üstlendiğine dikkat çekerek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklarla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Belediye’nin çevreci bir ülke hedefi ile yoluna devam ettiğini dile getiren Özçınar, Mayıs ayı içerisinde geri dönüşüm ve çevre ile ilgili hazırlanan yeni bir projenin hayata geçirileceğini duydurdu.

Özçınar çocuklardan çevreyi kirletenleri uyarmalarını da isteyerek, bu yıl yaşanan yoğun yağışlardan dolayı oluşabilecek sivrisineklere karşı evlerde bulunan su birikintilerinin boşaltılması çağrısında bulundu.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar çocuklara “kim belediye başkanı olmak ister” sorusuna tüm çocuklar el kaldırınca, Özçınar en küçük bir kız ve bir erkek öğrenciyi belediye başkanı seçti.

Barış İlkokulu öğrencisi Asrın Yeşim ve Kurtuluş İlkokulu öğrencisi Erdem Hırka Belediye Başkanı olarak, çevrenin kirletilmemesi, insanların sigara ve alkolden uzak durması mesajı verdi.

Ziyarette Özçınar günün anısına çocuklara birer hediye takdim ederek anı fotoğrafı çektirdi.




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu