kstb

telsim

18-04-2019 16:31 SPOR

Ozan Kabak'a 40 milyon euro!

Devre arası transfer döneminde Galatasaray'dan Stuttgart'a transfer olan Ozan Kabak, şimdiden devleri peşinde koşturmaya başladı. Ozan'ın yeni talibi ise Atletico Madrid. Genç futbolcunun transferi için devreye giren İspanyol ekibi 30-40 milyon euroluk bir bonservis bedeli ödemeye hazırlanıyor. Öte yandan Alman basını da oyuncunun sözleşmesindeki özel transfer maddesini açıkladı.

Ozan Kabak'a 40 milyon euro!

Sky Sports'un haberine göre; Ozan'la İspanyol devi, 'in ilgilendiği belirtildi. Sözleşmesinde herhangi bir serbest kalır maddesi olmayan 19 yaşındaki stoper için Atletico Madrid'in 30 ile 40 milyon Euro arasında bir bütçe hazırlandığı iddia edildi.

Daha önce 'in de devrede olduğu iddia edilen Ozan'ın Stuttgart'la 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Öte yandan Stuttgart'ta gösterdiği başarılı performansla Bundesliga'da Mart ayının çaylağı seçilen 'la ilgili Alman basınından gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi.

Bild gazetesi, 'ın eski stoperinin sözleşmesindeki çok önemli bir maddeyi açıkladı.

FİYATI 15 MİLYON EURO'YA DÜŞEBİLİR!

Almanların en yüksek tirajlı gazetesi, Stuttgart'ın küme düşmesi hâlinde takımdan ayrılması beklenen Ozan'ın sözleşmesinde tam 15 milyon euroluk bir serbest kalma maddesi bulunduğunu yazdı.

Haberde görece düşük olarak yorumlanan bu bonservis bedelinin Avrupa'nın dev kulüplerinin iştahını kabartacağının da altı çizildi.




DİĞER SPOR HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu