kstb

telsim

19-04-2019 12:35 GÜNDEM

Öğrenciler Polis Genel Müdürü Manavoğlu'nu ziyaret etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, ilkokul öğrencileri Polis Genel Müdürü Süleyman Manavoğlu'nu ziyaret etti.

Öğrenciler Polis Genel Müdürü Manavoğlu'nu ziyaret etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Arabahmet İlkokulu Müdürü Ayla Dalgalan başkanlığında, yine aynı okulda görevli öğretmen Ahmet Aslanses ve Lefkoşa Merkez İlkokullarından oluşan 10 kişilik öğrenci heyeti bugün Polis Genel Müdürü Süleyman Manavoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Polis Genel Müdürü Süleyman Manavoğlu, öğrencilerin bayramını kutlayarak, onlara polislik mesleği ile ilgili bilgiler ve öğütler verdi.

Manavoğlu ayrıca, öğrencilerden araç içerisinde seyahat ederken mutlaka emniyet kemeri takmalarını, gerek emniyet kemeri takılması, gerekse araç kullanırken cep telefonu kullanılmaması konusunda da aileleri üzerinde denetimci olmalarını istedi.

Manavoğlu, daha sonra makamını Şht Doğan Ahmet İlkokulu öğrencisi Kübra Nur Özçelik’e vekâleten devretti. Kübra Nur Özçelik, Polis Genel Müdür vekili olarak “Tüm işyerleri ile büyük alış veriş merkezlerinde güvenlik kamerası bulundurulmasının zorunlu hale getirilmesini ayrıca polisin okullarda öğrencilere yönelik eğitimlerini artırmasını talep etti ve herkesi kurallara uymaya davet etti”.

Arabahmet İlkokulu Müdürü Ayla Dalgalan ise kendilerini böylesi özel bir günde kabul eden Polis Genel Müdürü Süleyman Manavoğlu’na teşekkür etti ve görevinde başarılar diledi.

Kabulün sonunda Polis Genel Müdürü Süleyman Manavoğlu gün anısında öğrencilere hediye takdim etti.




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu