kstb

telsim

21-11-2019 13:30 GÜNDEM

MAVİ FIRÇA SANAT EVİ 10. KARMA RESİM SERGİSİ GAZİMAĞUSA’DA AÇILDI

Mavi Fırça Sanat Evi, onuncu kuruluş yılında 10. Karma Resim Sergisi sanatseverlerle geçtiğimiz gün buluştu.

MAVİ FIRÇA SANAT EVİ 10. KARMA RESİM SERGİSİ GAZİMAĞUSA’DA AÇILDI

Mavi Fırça Sanat Evi, onuncu kuruluş yılında 10. Karma Resim Sergisi sanatseverlerle geçtiğimiz gün buluştu. 

Buğday Camii’de gerçekleştirilen sergi 2019’dan beri faaliyet gösteren küçükten büyüğe herkese renklerle dolu bir yuva olan Mavi Fırça Sanat Evi, “10. Karma Resim Sergisi” Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter tarafından açıldı.

Küratör ve Sanatevi Koordinatörü Zühre Özkaraman konuşmasında, “Bir insanın hayalini gerçekleştirmesi çok güzel birşey bir düştü benim için Mavi Fırça Sanat Evi’ni kurmak sanatımı yılmadan paylaşmaya devam ettim. Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’e de çok teşekkür ediyorum” dedi.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’de konuşmasında, “Mavi Fırça Sanat Evi, mavi gökyüzünü, denizi, anlatıyor. Çok proje ürettik, bundan sonrada daha çok üreteceğimizi söylemek istiyorum. 10’uncu yaşını kutlarken daha nice 10 yıllara gideceğinide görebiliyorum ekibine,arkadaşlarına başarılar dilerim. Gazimağusa Belediyesinin kültür sanat çalışmalarında bize herzaman destek olmuştur. Sanat faaliyetlerinde bize danışmanlık yapmıştır. Hiç hız kesmeden kültür sanat faaliyetlerimizi arttırarak devam edeceğiz” dedi 

Zühre Özkaraman Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’e plaket takdiminde bulundu. Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter sergide emeği geçenlere sertifikalarını verdi. 10. Karma Resim Sergisi kurdele kesimiyle açıldı Tüm halkın davetli olduğu sergi, 25 Kasım’a kadar mesai saatleri arasında ziyaret edilebilecek. 




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu