kstb

telsim

10-11-2015 18:50 MAGAZİN

Mafalda Deville Dans Gösterisi Yarın Seyirciyle Buluşuyor

Dünyaca Ünlü Danscı Mafalda Deville ve grubu, GAÜ Sahne Sanatları Fakültesi’nin katkılarıyla Kıbrıs’ta gösteriler yapıyor

Mafalda Deville Dans Gösterisi Yarın Seyirciyle Buluşuyor

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) uluslararası dans otoriteleri arasında bulunan Mafalda Deville ve grubunu Lefkoşa ve Gazimağusa’da ağırlıyor.

Geçtiğimiz günlerde resmi olarak akademik yıl açılış etkinliklerini de gerçekleştiren Girne Amerikan Üniversitesi, Sahne Sanatları Fakültesi öncülüğünde dev bir isim Kıbrıs’a geliyor.

Mafalda Deville ve grubu “UNCONNECTED” adlı gösterisini yarın (11 Kasım 2015)  Gazimağusa’da Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre merkezinde , 13 Kasım’da ise Güney Lefkoşa’da gösteri yapacak.

Kıbrıs sanat çevrelerinde büyük heyecan yaratan Girne Amerikan Üniversitesi’nin katkılarıyla gerçekleşecek dans gösterisi bir süredir merakla bekleniyor. Sanata ve sanatçıya verdiği önemi etkinliklere de taşıyan Girne Amerikan Üniversitesi, bu etkinlikte Girne halkının yanında, Gazimağusa halkı ile de buluşmanın heyecanını yaşıyor .

Mafalda Deville, düzenlenecek olan dans gösterisinin yanında, GAÜ Sahne Sanatları Fakültesi öğrencileri ile de gerçekleşecek olan workshoplar ile de deneyimlerini öğrencilere aktarma fırsatı sunacak.

Uluslararası medyada “Dansın gücünü keşfetmenin tek yolu, Mafalda Deville ve grubunu izlemektir” yorumlarının yapıldığı gösteri, sahnelendiği tüm ülkelerde büyük ilgi görüyor.

 

 




Etiketler :
DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu