kstb

telsim

27-08-2018 20:30 KÜLTÜR SANAT

LIONS KULÜPLERİ İLE İSKELE BELEDİYESİ’NİN KATKILARIYLA DÜZENLENEN “KUMDAN KALE” ETKİNLİĞİNDE DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Girne Özgürada, İskele Sahil, Lider Leo ve İskele Sahil Lions Kulüpleri tarafından ortaklaşa ve İskele Belediyesi’nin de ev sahipliğinde, “Kumdan Kale” etkinliği düzenlendi. Girne Özgürada Lions Kulübü Başkanı Ömra Can’ın verdiği bilgiye göre, gençlerle buluşma ayı dolayısıyla gerçekleşen ve marka aktivite olan Kumdan Kale etkinliği dün saat 11.00’de başlayıp saat 16.00’da sona erdi.

LIONS KULÜPLERİ İLE İSKELE BELEDİYESİ’NİN KATKILARIYLA DÜZENLENEN “KUMDAN KALE” ETKİNLİĞİNDE DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

7 Takımın katıldığı etkinlikte gerçekleşen yarışmanın sonucunda, Birinciliği “Yıldızlar”takımı, Yıldız Figürü, İkinciliği “Zombiler” Takımı Köpek Balığı figürü ve Üçüncülüğü ise “Altın Araba”takımı, Barbi Araba kazandı.

3. gelen takıma Kupasını Girne Özgürada Lions Kulübü Başkanı Ömra Can ve İskele Sahil Lions Kulübü Başkanı Ece Balcı takdim etti.

2’nci takıma kupasını İskele Belediyesi Asbaşkanı İldeniz Elbasan ve 1’inci gelen takıma ise Kuzey Kıbrıs Lions Kulüpleri Federasyon Başkanı Şansel Soyel takdim etti.

Etkinliğe katkı koyan İskele Belediyesi’ne, Dive-hub Dalış Okulu’na ve emeği geçenlere teşekkür belgesi sunuldu.

 




Etiketler :
DİĞER KÜLTÜR SANAT HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu