kstb

telsim

02-11-2015 17:35 EKONOMİ

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in Wi-Fi açılımı fark yaratıyor

Kuzey Kıbrıs Turkcell 4 şehirde ve birçok farklı mekanda, müşterilerine yüksek hız ve kalitede, ücretsiz ve sınırsız Wi-Fi internet ayrıcalığı yaşatıyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in Wi-Fi açılımı fark yaratıyor

“Öğrencilerimizin adadaki yaşamlarında iletişim alanında en önemli ihtiyaçlarından biri de internettir. Bu ihtiyacı Kuzey Kıbrıs’ta üniversitelerin de merkezi olan 4 büyük şehrimiz Lefkoşa, Girne, Gazimağusa ve Lefke’de, gençlerin en çok uğradıkları mekanlarda ücretsiz sağlıyoruz. Genç Turkcell’lilere mevcut internet paketi kotalarından düşmeden sunduğumuz kesintisiz ve sınırsız gnçtrkcllWi-Fi internet hizmeti ile adadaki gençlerin tercihi olmak için yeni bir neden daha yarattık.”

 


Kuzey Kıbrıs Turkcell, kablosuz internet ağı (Wi-Fi) açılımı ile hizmet ağını genişletiyor, müşterilerine çok daha fazla mekanda yüksek hız ve Turkcell kalitesinde internet hizmeti sunuyor.
Kuzey Kıbrıs Turkcell 4 şehirde ve birçok farklı mekanda, müşterilerine ücretsiz ve sınırsız Wi-Fi internet ayrıcalığı yaşatıyor.
Dataya erişim ve internet kullanımının katlanarak arttığı günümüzde, müşterilerine en sevdikleri mekanlarda, internet paket kotaları etkilenmeden Wi-Fi hizmetini Turkcell hızıyla sunan Kuzey Kıbrıs Turkcell, bu yöndeki açılımlarını müşteri memnuniyeti temelinde sürdüreceklerini açıkladı.


Dereboyu’ndan Ercan’a

Lefkoşa’nın iş ve eğlence merkezi Dereboyu caddesinde Turkcell Platinum müşterilerine özel başlayan Wi-Fi hizmeti daha sonra ülkenin dünyaya açılan penceresi Ercan Havaalanı’na taşınmıştı. Müşterilerine her zaman ayrıcalık yaşatan Kuzey Kıbrıs Turkcell kablosuz internet ağını genişleterek GNÇ Wi-Fi ile bu sefer Kuzey Kıbrıs geneline yayılmayı başardı.
Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından yapılan açıklamada, Lefkoşa’nın yanı sıra Ercan, Mağusa, Girne ve Lefke’deki erişim noktalarının sayısının artmasına paralel kullanıcı sayısında da önemli bir artış olduğu ifade edildi.

 

 

“Fark yaratmaya devam edeceğiz”

Kuzey Kıbrıs Turkcell Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ozan Çağlar Aslan, Kuzey Kıbrıs’ta akıllı telefon kullanımının Avrupa ortalamasının da üzerinde olduğunu belirterek, “Kuzey Kıbrıs Turkcell, yeni teknoloji yatırımlarını sürdürerek, farkını ortaya koymaya devam edecektir” dedi.
Ozan Çağlar Aslan,ekonomisinin kalbi turizm ve üniversite olan Kuzey Kıbrıs’ta Wi-Fi hizmetine toplumsal bir proje olarak baktıklarını belirterek, müşterilerinin mobil iletişim ve internet ihtiyaçlarına en iyi çözümleri sunmak için çalıştıklarını belirtti.
Müşterilerinin sevdikleri mekanlardainternet ihtiyaçlarını özgürce, Kuzey Kıbrıs Turkcell hız ve kalitesinde karşılamak hedefi ile çalıştıklarını anlatan Ozan Çağlar Aslan, sınırsız ve ücretsiz TurkcellWi-Fi projesini bu düşüncelerle geliştirdiklerini belirtti.


Adım adım Wi-Fi

Kuzey Kıbrıs’ın başkenti Lefkoşa’da sosyal yaşam, ekonomi ve eğlencenin kalbi konumundaki Dereboyu Caddesi’nde Ocak 2015’te hazırlıklarına başlanan proje, ilk olarak Nisan 2015’te hayata geçti.
Turkcell hızında ücretsiz ve sınırsız sunulan Wi-Fi hizmeti, Lefkoşa’daki Turkcell Platinum müşterileri tarafından büyük beğeni topladı.
“Kuzey Kıbrıs ekonomisinin kalbi turizm ve öğrencilerle atmaktadır” düşüncesiyle geliştirilen Wi-Fi projesinin ikinci durağı Ercan Havaalanı oldu. Temmuz ayından itibaren başlayan hizmetleyüzlerce yolcununErcan Havaalanı gelen-giden yolcu salonlarında Wi-Fi uygulamasından kolaylıkla yararlandığı açıklandı.


Üniversite adasında önemli açılım

Üniversitelere çoğunluğu Türkiye’den olmak üzere farklı ülkelerden gelen ve sayıları her yıl artan, 74 bini aşkın öğrencinin en önemli ihtiyaçlarından interneti karşılayabilmek için Wi-Fi açılımı genişletildi.
“gnçtrkcll öğrencilerin tercih ettiği lider gençlik markasıdır” diyen Aslan, her yeni eğitim döneminde gençlerin mobil iletişim ihtiyaçlarına da yeni çözümler sunduklarını belirtti.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ozan Çağlar Aslan sözlerini şöyle sürdürdü:
“Öğrencilerimizin adadaki yaşamlarında iletişim alanında en önemli ihtiyaçlarından biri de internettir. Bu ihtiyacı Kuzey Kıbrıs’ta üniversitelerin de merkezi olan 4 büyük şehrimiz Lefkoşa, Girne, Gazimağusa ve Lefke’de, gençlerin en çok uğradıkları mekanlarda ücretsiz sağlıyoruz. Genç Turkcell’lilere mevcut internet paketi kotalarından düşmeden sunduğumuz kesintisiz ve sınırsız gnçtrkcllWi-Fi internet hizmeti ile adadaki gençlerin tercihi olmak için yeni bir neden daha yarattık. Tüm yeniliklerde ilhamını müşteri ihtiyaçlarından alan Kuzey Kıbrıs Turkcell, odağına hem teknolojiyi hem insanı alarak 16 yıldır faaliyetlerini sürdürmektedir.”

 




Etiketler :
DİĞER EKONOMİ HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu