kstb

telsim

19-11-2015 20:02 GÜNDEM

Kuzey Kıbrıs Turkcell ile sekiz yıllık gönül birliği

Kuzey Kıbrıs Turkcell, yeni sezonda da “Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı”nın yanında yer alacak, uluslararası alanda ses getiren takımımıza ismini verecek. Bu yıl güçlü oyuncularına yeni transferleriyle güç katan Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı başarı sözü verdi, “Süper Lig ve Avrupa’da başarı hedefimize bu yıl her zamankinden daha yakınız” dedi. Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış: “Engelleri spor tutkusu, özverili çalışmaları ile aşan takımımıza Kuzey Kıbrıs Turkcell adını vermekten gurur duyuyoruz”

Kuzey Kıbrıs Turkcell ile  sekiz yıllık gönül birliği

Ülkemizi uluslararası ligde temsil eden ve başarılarını Kıbrıs adasının ötesine taşıyan Engelliler Spor Federasyonu’na bağlı Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 2015-2016 Sezonu’nda da Kuzey Kıbrıs Turkcell ana sponsorluğunda sahaya çıkacak.

Kuzey Kıbrıs’ta “Milli Takım” misyonu üstlenerek sayısız başarıya imza atan Engelsiz Yürekler, ismini taşıdığı Kuzey Kıbrıs Turkcell ile sekizinci kez imza masasına oturdu.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın sponsorluk anlaşması, Kuzey Kıbrıs Turkcell ile Engelliler Spor Federasyonu arasında imzalandı.
2008 yılından bugüne Kuzey Kıbrıs Turkcell’in ana sponsorluğu ile Türkiye Süper Ligi ve Avrupa’da ülkemizi  temsil eden takım, yoluna yine Kuzey Kıbrıs Turkcell ile devam edecek.

Bu yılki sözleşmenin imza törenine, Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Sedat Hacımehmet ve Kuzey Kıbrıs Turkcell Marka ve Müşteri Deneyimi Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış imza koydu.

 

İmza törenine Engelliler Spor Federasyonu Disiplin Kurulu Başkanı Funda Kuşadalı, Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Emine Dağyaranve Kuzey Kıbrıs Turkcell Kurumsal İletişim Müdürü Serenay Yalçınkaya da katıldı.

 

İmzalar atıldı, başarı sözü verildi

 

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in ana sponsorluğunun resmileştiği imza töreninde, yeni sezonda da başarı sözü verildi.
Bu yıl güçlü oyuncularına yeni transferleriyle güç katan Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, “Süper Lig ve Avrupa’da başarı hedefimize bu yıl her zamankinden daha yakınız” mesajı verdi.
Engelliler Spor Federasyonu Başkanı, yönetimi, teknik heyet ve sporcuların sezon başından itibaren canla başla çalıştığını anlatan Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı yönetimi “Sekiz yıldır kesintiye uğramayan ve her geçen sene büyüyen bir gönül bağımız var” diyerek, Kuzey Kıbrıs Turkcell’e teşekkür etti.


Sedat Hacımehmet: Seyirci desteği önemli
 

Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Sedat Hacımehmet, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in yıllardır verdiği destekten çok mutlu olduklarını dile getirdi, “Yeni sezonda da, yeni transferlerimiz ve sizlerin desteği ile başarılı olmak, ülkemizi gururlandırmak istiyoruz” dedi.
Maçlardaki seyirci desteğinin kendileri için son derece önemli olduğuna dikkat çeken Hacımehmet, “Kuzey Kıbrıs Turkcell’in hem maddi hem de manevi desteği var, tribünlerde de sizleri görmek bize ayrıca heyecan veriyor. Takımımız sizlerin de katkısıylakendi seyircisini oluşturmayı başarmıştır. Umarım bu sezon, çok daha dolu tribünler önünde, birlikte başarılı sonuçlar elde edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Ayhan Barış: Sizlerle gurur duyuyoruz

Kuzey Kıbrıs Turkcell ailesi adına protokole imza koyan Kuzey Kıbrıs Turkcell Marka ve Müşteri Deneyimi Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış, Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın, engelsiz yaşam projelerinin en önemli odağını oluşturduğunu söyledi.
“Takımımızı, ailemizin bir parçası olarak görüyoruz” diyen Ayhan Barış, 2008’den bugüne isimlerini taşıyan Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile gurur duyduklarını belirtti.
Ayhan Barış sözlerini şöyle sürdürdü:
“Engelleri spor tutkusu, özverili çalışmaları ile aşan sporcularımız, başarılarını Avrupa’ya taşımıştır. Takımımızın, dünya şampiyonları ile oynadığı maçlar, uluslararası organizasyonlarda hepimize yaşattığı heyecan gurur vesilesidir. Yeni sezonda da tüm sporcularımıza, teknik heyetimize, federasyon yönetimine ve tüm katkı koyanlara başarılar diliyorum.Hep birlikte “Destek varsa engel yok” diyoruz ve bu yolu gönül birliği içerisinde yine birlikte yürüyecek olmanın heyecanını hissediyoruz.”

 

Sezon 21 Kasımda Açılıyor!

 

21 Kasım’da ELİG Ortak Avukat Bürosu Engelli Yıldızlar Basketbol Takımı’nı evinde ağırlayacak olan Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ilk maçta yeni oyuncu kadrosu ve seyirci desteği ile maça hazırlanıyor.
Tüm halkın desteğe davet edildiği Kuzey Kıbrıs Turkcell’in sevilen maskotu Cello ile renklenecek maç 21 Kasım Cumartesi, saat 11.30’daAtatürk Spor Salonu’nda oynanacak .

 

 




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu