kstb

telsim

22-09-2015 07:54 EKONOMİ

Kuzey Kıbrıs Turkcell ‘Bayram Paketi’ avantajlarını duyurdu

Faturasız hat kullanan Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterilerinin yararlanabileceği ‘Bayram Paketi’ Türkiye dahil uluslararası tüm yönlere 50 dakika ve her yöne 500 SMS faydasını 18 TL’ye sunacak.

Kuzey Kıbrıs Turkcell ‘Bayram Paketi’ avantajlarını duyurdu

Kuzey Kıbrıs Turkcell'in kaliteli ve kesintisiz iletişim, en hızlı internet gibi özelliklerinin yanı sıra paket avantajları ile de müşterilerinin yüzünü güldürdüğünü belirten Kuzey Kıbrıs Turkcell Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ozan Çağlar Aslan, "Kurban Bayramı'nda sevdiklerinizin yanına gidin, uzakta olan sevdiklerinizle de Bayram Paketimizden faydalanarak doya doya konuşup mesajlaşın" dedi.
 

 


Kuzey Kıbrıs Turkcell, Kurban Bayramı öncesinde müşterilerinin bayramı sevdikleri ile doyasıya paylaşabilmeleri için ‘Bayram Paketi’ni açıkladı.
Faturasız hat kullanan Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterilerinin yararlanabileceği ‘Bayram Paketi’ Türkiye dahil uluslararası tüm yönlere 50 dakika ve her yöne 500 SMS faydasını 18 TL’ye sunacak. Bayram Paketi, Kuzey Kıbrıs’ta yapılacak kullanımlarda geçerli olacak.

SMS ile başvuru

Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından yapılan açıklamada, ‘Bayram Paketi’ne başvuruların SMS ile yapılacağı belirtildi.
Faturasız hat kullanıcıları ‘BAYRAM’ yazdıktan sonra 2944’e SMS (kısa mesaj) göndererek, ‘Bayram Paketi’ni başlatabilecek. Paket, başvuru yapıldıktan hemen sonra kullanıma girecek.

Bayram’da rahat iletişim

 

Kuzey Kıbrıs Turkcell Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ozan Çağlar Aslan, bayramların, özellikle ailelerin, dostların ve sevenlerin birbirleriyle daha yakın iletişimi için çok özel günler olduğunu belirterek, "Tüm geçmiş bayramlarda olduğu gibi Kuzey Kıbrıs Turkcell olarakmüşterilerimizi düşünüyor, farklı paket seçeneklerimiz ile uzakları yakınlaştırıyor, rahat iletişim olanakları sağlıyoruz" dedi.
Kuzey Kıbrıs Turkcell'in kaliteli ve kesintisiz iletişim, en hızlı internet gibi özelliklerinin yanı sıra paket avantajları ile de müşterilerinin yüzünü güldürdüğünü belirten Ozan Çağlar Aslan, "Kurban Bayramı'nda sevdiklerinizin yanına gidin, uzakta olan sevdiklerinizle de Bayram Paketimizden faydalanarak doya doya konuşup mesajlaşın" dedi.
Aslan, tüm halkımızın, devlet ve hükümet yetkililerinin ayrıca ülkemizde vatani görevini sürdüren tüm askerlerimizin bayramını kutladı, bayramın "huzur, başarı ve mutluluk getirmesini" diledi.

 




Etiketler :
DİĞER EKONOMİ HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu