kstb

telsim

13-01-2021 12:18 GÜNDEM

KURUCU CUMHURBAŞKANI RAUF RAİF DENKTAŞ’IN 9. ÖLÜM YILDÖNÜMÜ…MDP GENEL BAŞKANI BÜSKÜVÜTÇÜ MESAJ YAYIMLADI

“KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ’NİN KURUCU CUMHURBAŞKANI RAUF RAİF DENKTAŞ’I SAYGI, SEVGİ VE RAHMETLE ANIYORUZ

KURUCU CUMHURBAŞKANI RAUF RAİF DENKTAŞ’IN 9. ÖLÜM YILDÖNÜMÜ…MDP GENEL BAŞKANI BÜSKÜVÜTÇÜ MESAJ YAYIMLADI

Milliyetçi Demokrasi Partisi (MDP) Genel Başkanı Buray Büsküvütçü, "ömrünü milli davaya adayan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş’ı" ölüm yıldönümünde saygı, sevgi ve rahmetle andı.

Büsküvütçü, Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş’ın 9. ölüm yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajda, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş’ın hem büyük bir devlet adamı, hem de halk adamı olduğunu vurgulayarak mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Halkın sorularıyla dertlenen, çözümü için gece gündüz çalışan, konu vatan olduğunda ise gözü
hiçbir şey görmeyen bir liderdi.

Türklük bilinciyle attığı adımlarda, milli davayı ömrünün sonuna kadar savundu. Tek bir derdi vardı Türklük ile yoğurulmuş toprakları öksüz  bırakmamaktı ve bırakmadı. Arkadaşları ile beraber yıllar süren mücadelesi sonrasında KKTC’nin kurulmasını sağlayarak, dünyaya Türkün gücünü bir kere daha gösterdi.

Gelecek nesile en mukaddes emanetlerden biri olan KKTC yaşatılması ve ileriye götürülmesi vizyonu ile kurduğumuz partimiz şart ne olursa olsun bu emaneti koruyarak ileriye götürecektir.  Çünkü çok iyi biliyoruz ‘’Türklük ve Türkçülük ebedidir.’’




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu