kstb

telsim

07-07-2020 12:55 GÜNDEM

KTSYD, 37. Yıl Resepsiyonu Yapılıyor

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği, kuruluşunun 37. yılı vesilesiyle üyelerine yönelik düzenlediği resepsiyon bu akşam yapılıyor.

KTSYD, 37. Yıl Resepsiyonu Yapılıyor

Geleneksel olarak düzenlenen Yılın Başarılıları Ödül Töreni’nin bu yıl birçok spor branşının faaliyetlerini tamamlayamaması sonrasında düzenlememe kararı alan KTSYD Yönetim Kurulu, bunun yerine hem üyelerin birlik beraberliğini sağlamak hem de belirlenen ödülleri vermek amacıyla söz konusu geceyi düzenlemeyi kararlaştırıldı.
“KTSYD 37. Yıl Resepsiyonu” saat 19.30’da KTSYD Fikret Ünlü Havuz Başında yer alacak. Gecede 25 yıllık dernek üyeliğini tamamlayan spor yazarlarına plaket takdim edilecek. Omaç Başat Spor Basın Teşvik Ödülü’nün Hüseyin Özbarışcı’ya verileceği gecede Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nden Süper Lig’e yükselen KKTC Engelliler Spor Federasyonu’na da özel ödül takdimi yapılacak.
Özcanhan’a üstün hizmet ödülü
KTSYD 37. yıl gecesinin finalinde ise derneğin kurucu başkanlığı görevi yanında sporun ve basının birçok kademesinde yıllarca özveriyle görevde bulunan, Reuters gibi dünya çapında bir basın kuruluşunun Kıbrıs temsilciliğini yapmış, hakemlik, yöneticik ve dernek başkanlığı görevlerini yürütmüş Özcan Özcanhan’a KTSYD Ahmed Sami Topcan Üstün Hizmet Ödülü takdim edilecek.
25 yılını tamamlayan dernek üyeleri onurlandırılacak
KTSYD düzenleyeceği gecede 25 yılını dolduran üyelerine plaket takdiminde bulunacak. Bir buçuk yıl önce yaşamını yitiren ancak dernekte 25 yılını önceden doldurmuş bir isim olan Raif Özgüren için de plaket takdimi ailesine yapılacak. Plaket alacak isimler şu şekilde: Abdullah Zaifoğlu, Ahmet Hacıvelioğlu, Ahmet Özyaşar, Akın Aktunç, Can İpcioğlu, Çelen Oben, Ertan Birinci, Fevzi Beyar, Fevzi Uçaner, Gökmen Bolkan, Hasan Ecer, Hasan Hastürer, Mete Hasan Küçük, Hüseyin Kıral, İbrahim Özsoy, Mustafa Evliya, Mustafa Özsoy, Necati Külahlılar, Nezihi Beyaz, Ogün Genç Kaçmaz, Özcan Özcanhan, Raif Örtunç, Songuç Kürşad, Şinasi Özdeş, Taner Ulutaş, Tonguç Kotak, Yeşim Tuncel, Yusuf Karayusufoğlu, Yücel Hatay, Raif Özgüren, İsmet Ezel, Necati Özsoy, Mustafa Bahadır.
 




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu