kstb

telsim

10-02-2018 14:23 KÜLTÜR SANAT

Klasik Otomobil Derneği Başkanı Aliusta oldu

Klasik Otomobil Derneği Başkanı Aliusta oldu

Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneğinin (KTKOD) her iki yılda bir gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulunun yedincisi , Çarşamba akşamı , YDÜ kampüsü içerisinde yer alan Sağlık bilimleri fakültesi Suat Günsel Konferans ve Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Saat 19.00 da açılan kurul saat 19:30 da saygı duruşu ile başladı. Divan heyetinin seçiminin ardından gündem sırası ile 2016 – 2017 faaliyet raporunu dönem Başkanı İnanç Babaliki sundu. Ardından dernek saymanı Hakkı Yorgancı ise mali raporu okuyarak mali raporu katılımcılara aktardı.
Her iki rapor da aklanarak dernek yönetim kurulunun ve organlarının seçimi yapıldı.

Seçime tek liste ile giren önceki dönemin dernek Asbaşkanı Burçin Aliusta , aday listesini sundu. Dokuz kişiden oluşan yönetim kadrosu oy birliği ile kabul edilerek Burçin Aliusta derneğin altıncı Başkanı oldu. Onur kurulu ve Denetleme kurulu seçiminin ardından dilek ve temenni konuşmaları yer aldı. Kapanış konuşmasını yapan dernek başkanı Burçin Aliusta Tüm klasik severlere hitap etti.

Duygu ve düşüncelerini aktaran başkan Burçin Aliusta konuşmasında , Sekiz yıllık dernek tecrübesine sahip olduğunu ve bu süreçte yeni çalışma arkadaşları ile bilgi ve tecrübelerini pekiştirerek , Kıbrıs Türk Klasik severliğine daha iyi hizmet edeceklerini belirtti. Önümüzdeki iki yıllık dönemde sadece ”faaliyet yap bitir” dönemi olmayacağını , tüm yönetim kadrosu ile birlikte çok yoğun bir çalışma dönemi gerçekleştireceklerini belirtti. Bu süreçte tüm üyelerden ve klasikseverlerden destek ve katkı beklediğini belirten başkan , daha kurumsal ve daha organize çalışma ortamları yaratacaklarını söyledi. Orta ve uzun vadede birçok çalışma olacağını ve bu iki yıllık dönemde tümü gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belirtti. Geçmiş dönemde emek eden katkı sağlayan yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür eden Aliusta , en yakın zamanda çalışmalara başlayacaklarını belirterek bir çok yeniliklerin yaşanacağı dönemin başladığını belirtti. Son olarak Yönetim kadrosu ile çekilen toplu fotoğraflarla Kurul sona erdi .
Yönetim Kurulu Şöyle Oluştu ;
Burçin ALİUSTA
Ali KÖROĞLU
İnanç BABALİKİ
Olgun BİÇAK
İsmet TUFAN
Murat OSMANOĞLU
Fatma ARCA
Talmaç BAŞKAYA
Tolga TEKİN




DİĞER KÜLTÜR SANAT HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu