kstb

telsim

06-06-2018 11:03 GÜNDEM

Kıbrıs İlim Üniversitesi ile Kamu Görevlileri Sendikası arasında eğitim protokolü imzalandı

Kıbrıs İlim Üniversitesi ile Kamu Görevlileri Sendikası arasında eğitim protokolü imzalandı. Protokole Kamu-Sen Başkanı Metin Atan ile KİÜ Rektörü Prof.Dr. Ahmet Bülent Göksel imza koydu. Protokol töreni Protokol imza töreninde konuşan Kamu-Sen Başkanı Metin Atan “Öncelikle Kıbrıs İlim Üniversitesi ile burada bulunmamızın sebebi Kamu-Sen ve İlim üniversitesi arasında yapılacak protokolle ilgilidir. Ben Kamu-Sen Başkanı olarak bizi tercih etmenizden dolayı sizlere teşekkür ederim. Sayın rektörümüzü Lefke’de yaptığı olumlu işlerden dolayı tanıyorum. Bu nedenle yapılacak olan bu protokolün kamu görevlilerinin yararına olacak bir protokol olduğu düşüncesindeyiz. %50 oranında bir burs verilecektir bizlere. Bu konu hakkında daha detaylı bilgiyi çıkaracağımız bilgilendirme broşürleri ile de duyuracağız. Ben şimdiden her iki tarafa da hayırlı olması diliyor ve tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Kıbrıs İlim Üniversitesi ile Kamu Görevlileri Sendikası arasında eğitim protokolü imzalandı

Prof.Dr. Ahmet Bülend Göksel

Kıbrıs İlim Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Bülend Göksel de yaptığı konuşmada uzun yıllar adada görev yaptığının altını çizerek “Bütün bu süre zarfında sizlerin sendikacılık adına yaptığınız özverili faaliyetleri çok yakından takip etmekteyim. Adamızdaki en büyük sendika olarak son derece etkin çalışmalar yaptığınızı izledik. Bizlerin de tabii ki üniversiteler olarak görevimiz bu denli özverili ve bu denli geniş kitleye hitap eden kurumlarla bir arada hareket etmek suretiyle onların mensuplarına, çocuklarına, eşlerine bir imkan sağlamak, üniversitelerin bir sosyal sorumluluğu olarak bakıyoruz. Dolayısıyla sendikanız mensuplarının kendilerini, eşlerini veya çocuklarını üniversitemizde okutmaktan ve eğitim vermekten büyük mutluluk duyacağız. İnşaallah bu işbirliği son derece hayırlı sonuçlar doğuracaktır diye düşünüyorum. Biz de bizimle birlikte böyle bir sözleşmeye imza attığınız için Kıbrıs İlim Üniversitesi olarak sizlere teşekkür ederiz” dedi.

 

Selman Arslanbaş

Kıbrıs İlim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Selman Arslanbaş da imza töreninde yaptığı konuşmada toplumun herkesimiyle buluşacaklarını, Kıbrıs için katma değer oluşturmaya yönelik projelere devam edeceklerini vurguladığı konuşmada şunları söyledi:

“Öncelikle sayın başkanım Kamu-sen olarak Kıbrıs ilim Üniversitesi ile yapmış olduğunuz bu iş birliğinden dolayı üniversitemiz adına teşekkür ediyorum. Biz Kıbrıs İlim Üniversitesi olarak toplumun herkesimi ile buluşmaya ve adamız için katma değer oluşturmaya yönelik projelerimize devam edeceğiz. Bu anlamda Kamu-Sen mensupları ve onların yakınları için üniversitemizin sunduğu bütün eğitim olanaklarını imzalanan bu protokol kapsamında hayata geçirmiş olacağız. Bundan sonra da Kıbrıs İlim üniversitesi Kamu-Sen ile daha farklı ortak projelerde yer almaya devam edecektir. Tekrardan hayırlı olamasını temenni ediyor teşekkür ediyorum”

 




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu