kstb

telsim

10-05-2018 19:12 MAGAZİN

Kıbrıs İlim Üniversitesi 2018 Bahar Festivali Ünlüler Geçitine Sahne Olacak

Kıbrıs İlim Üniversitesi 2018 Bahar Festivali kapsamında "O Ses Türkiye Şampiyonu Kıbrıs'lı Sanatçımız Lütfiye Özipek ve Grup Frekans'ın konserleri 14 Mayıs 2018 Pazartesi günü KİÜ Amfi Tiyatrosu'nda sahne alacak. Kıbrıs İlim Üniversitesi öğrencileri Girne’de saat 17:00’de grup olarak müzikli kortej yürüyüşü ile başlayacak olup ardından okul kampüsünde konserler ve dans gösterileri ile festival devam edecek.

Kıbrıs İlim Üniversitesi 2018 Bahar Festivali Ünlüler Geçitine Sahne Olacak

GRUP FREKANS KONSERİ; KİÜ Bahar festivali açılışının ardından, Kıbrıs’ın popüler müzik grubu Grup Frekans konseri saat 19:30- 21:30 saatlerinde gerçekleşecek. 2011 yılında Papatyalar isimli şarkılarıyla uzun süre gündemde kalan ve sevilen grup 2017 yılında “Sahiden Unutulmuş” isimli albümü ile yine beğeni topladı.

 

KIBRIS’IN ŞAMPİYON LÜTFİYE ÖZİPEK; Bu yıl O SES TÜRKİYE ses yarışmasında “Duyanlara Duymayanlara” şarkısını duygu yüklü sesi ile finale kalarak şampiyon olan Kıbrıs’lı sanatçı Lütfiye Özipek, Türkçe ve ingilizce şarkı performansları ile Türkiye ve Kıbrıs halkının gönlüne taht kurdu. Yetenekli sanatçı Lütfiye, hayranları ile KİÜ’de buluşacak, konser 21.40- 23:00 saatlerinde gerçekleşecek olup, tüm halkımız konsere davetlidir.

 

ÖĞRENCİLERDEN PERFORMASLAR; çeşitli standların da açılacağı festivalde Kıbrıs İlim Üniversitesi öğrencilerinin de müzik ve dans performanslarının yer alacak.

-




Etiketler :
DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu