kstb

telsim

21-07-2020 16:39 GÜNDEM

Kavgaya Tutuşan Zanlılar Teminatla Tutuksuz Yargılanacak

Değirmenlik’te meydana gelen kavga, sarhoşluk rahatsızlık ve cinsel taciz meselesi ile ilgili olarak tutuklanan zanlılar A.K., Y.K. ve K.K. dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Kavgaya Tutuşan Zanlılar Teminatla Tutuksuz Yargılanacak

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Mehmet Gürsu olayla ilgili bulguları aktardı. Gürsu Değirmenlik’de 19 Temmuz 2020 tarihinde saat 01.00 raddelerinde zanlı Y.K. 19 Temmuz 2020 tarihinde, saat 01.00 raddelerinde, Değirmenlik'te, zanlı Y.K. alkollü içki tesiri altında olduğu bir esnada, oğlu K.K. ile bir taraf olup umumi bir yer olan Başpınar Mahallesi asfalt yol içerisinde, aralarında daha önceden husumet bulunan diğer taraf olan yeğenleri A.K. ile birbirlerinin vücutlarının muhtelif yerlerine elleri ve ayakları ile vurmak suretiyle bir kavgada yer aldıklarını söyledi. Polis zanlılar Y.K ve K.K. ellerinde bulunan ve tecavüzkâr alet olan demirden mamul sopa ve tahtadan mamul beyzbol sopası ile zanlı Abdurrahman Koloğlu'nun kollarına ve sırtına vurmak suretiyle ciddi darp ettiklerini belirtti. Polis zanlı Yılmaz Koloğlu’nun ayrıca cinsel organını çıkarıp zanlı A.K.’ye göstermek suretiyle cinsel tacizlik suçunu da işlediğini mahkemeye aktardı. Polis, olayda zanlı A.K.’nin zanlı K.K.’nin sağ el serçe parmağının kırılmasına neden olduğunu belirtti. Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirterek, zanlıların mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti.
Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla  zanlı  A.K.’nin haftada 2 gün polise ispat-ı vücutta bulunması, 3 kefilin 100 biner TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması ve 8 bin TL nakdi teminat yatırması koşulları ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi. Hacımulla, zanlı Y.K.’nın haftada 1 gün polise ispat-ı vücutta bulunması, 1 kefilin 100 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması ve 7 bin TL nakdi teminat yatırması koşulları ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi. Hacımulla, zanlı K.K.’nın haftada 1 gün polise ispat-ı vücutta bulunması, 1 kefilin 100 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması ve 3 bin TL nakdi teminat yatırması koşulları ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

 



DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu