kstb

telsim

24-09-2015 07:32 EKONOMİ

Karpaz Gate Marina'dan açıklama

Karpaz Gate Marina’daki suyun kalitesi hakkında bir takım dayanaksız söylentilerin ortada dolaştırıldığını dile getirmekten büyük üzüntü duyuyoruz. Söz konusu asılsız ithamların kaynağına ilişkin herhangi bir bulguya sahip olmadığımızı da açıkça belirtmek isteriz.

Karpaz Gate Marina'dan açıklama

Karpaz Gate Marina suyu, açıldığımız günden bu yana, ilk yatırımımızın bir parçası olarak bünyemizde kurulan kendi deniz suyu arıtma tesisimizde üretilmektedir.

Sularımız AB standartları ile uyumlu şekilde düzenli olarak teste tabi tutulmaktadır ve bu doğrultuda suyumuzun kalitesinin içme dışındaki her türlü kullanım için uygun olduğu konusunda güvenimiz tamdır. Tüm müşterilerimiz su kullanımına ilişkin tavsiyelerimiz hakkında marinaya geldikleri anda bilgilendirilmektedir. Aynı durum diğer tüm üst düzey Doğu Akdeniz marinaları için de geçerlidir. Ayrıca aynı suyun marina yönetimi tarafından da ihtiyaçları doğrultusunda kullanıldığını belirtmek isteriz.

Marina müşterilerinin her türlü şikayetlerinin doğrudan Marina yönetimine yapılması gerektiğini ve söz konusu şikayetlerle azami ciddiyet ile ilgilenileceğini de vurgulamak isteriz.

Saygılarımızla,

KARPAZ GATE MARİNA




DİĞER EKONOMİ HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu