kstb

telsim

01-10-2015 12:36 SAĞLIK

İZBUL AMELİYAT EDİLDİ

Sağlık Bakanlığı, ileri tetkik için yurt dışına sevk edilen Sağlık Bakanı Salih İzbul’a dün sabah kalp ameliyatı gerçekleştirildiğini duyurdu.

İZBUL AMELİYAT EDİLDİ

 

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Sağlık Bakanı İzbul’a İstanbul’da ilgili uzmanlarca yapılan ileri tetkiklerden sonra, kalp ameliyatı yapılması kararının verildiği belirtildi.

AMELİYAT BAŞARILI GEÇTİ, İZBUL’UN GENEL SAĞLIK DURUMU İYİ…

Sağlık Bakanı Salih İzbul’a dün sabah yapılan kalp ameliyatının son derece başarılı geçtiğinin altı çizilen açıklamada İzbul’un, genel sağlık durumunun da iyi olduğu belirtildi.

Açıklamada, Bakan İzbul’un şu an itibarıyla yoğun bakım ünitesinde müşahede altında bulunduğu ancak, bugün yoğun bakım ünitesinden çıkarılmasının planlandığı da kaydedildi.

Sağlık Bakanı Salih İzbul’un geçtiğimiz hafta Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde kontrol amaçlı anjiyo olduğu ve saptanan bazı noktalardan sonra, hastane hekimlerince ileri tetkik için yurt dışına sevk edilmesi kararının üretildiği anımsatılan Bakanlık açıklamasında, Bakan İzbul’un sağlık durumuyla ilgili gelişmelerin, kamuoyuyla paylaşılmaya devam edileceğine de vurgu yapıldı.

SERBEST ÇALIŞAN HEKİMLER BİRLİĞİ’NDEN BAKAN İZBUL’A “GEÇMİŞ OLSUN” MESAJI

Kıbrıs Türk Serbest Çalışan Hekimler Birliği (KTSÇHB), yayımladığı basın açıklamasıyla Sağlık Bakanı Dr. Salih İzbul’a “geçmiş olsun” mesajı gönderdi ve Bakan İzbul sağlığına kavuşana kadar ülkenin sağlıksız kalmamasını diledi.

Birlik Başkanı Dr. Remzi Gardiyanoğlu açıklamasında, dün Türkiye’de özel bir hastanede, by-pass ameliyatı olan Sağlık Bakanı Salih İzbul’a geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Sürekli gülümseyen yüzü ile kendilerini tekrar aralarında görmek isteğiyle acil şifalar dileriz” dedi.

Sağlık Bakanı İzbul’un iyileşme süreci boyunca görevi başında bulunamamasının, hükümetin hedeflediği sağlık reformunda ve bu yolda izleyeceği reform paketinde de aksaklığa neden olmamasını umut ettiklerini dile getiren Gardiyanoğlu açıklamasında şunları da belirtti:

“Sağlık Bakanlığı kurumunun da, devamlılığı olan bir devlet kurumlarından biri olduğunu Sayın Sağlık Bakanlığı yetkililerine hatırlatarak, başta devam etmekte olan hukuk süreci ve sağlıkta vadedilen hedeflerin yakından takipçisi olacağımızı tüm kamuoyu ile paylaşırız. Sağlık Bakanımız sağlığına kavuşana kadar, ülkemizin sağlıksız kalmaması dileğiyle…”




Etiketler :
DİĞER SAĞLIK HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu