kstb

telsim

07-11-2015 15:43 EKONOMİ

İkisinde de test sonucu uyuşturucu çıktı

Alayköy’de Ersan tarım’ın evinde ölü bulunan Anıl Muhammed Raşit Karabıyık ve Ersan Tarım’ın kan ve idrar tahlillerinin sonucu açıklandı

İkisinde de test sonucu uyuşturucu çıktı

Alayköy’de 28 Ekim tarihinde Ersan Tarım’ın evinde ölü olarak bulunan 20 yaşındaki Anıl Muhammed Raşit Karabıyık’ın ölümü ile ilgili soruşturma amaçlı gözaltına alınan Ersan Tarım aleyhine başlatılan soruşturma tamamlandı. Tutukluluk süresi dolan zanlı dün teminat talebiyle yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Ersan Tarım ve Anıl Muhammed Raşit Karabıyık ile ilgili kan ve idrar örneklerinin sonuçları çıktı. Karabıyık ve Tarım’ın kanında bonzai çıktı.

Yargıç Meltem Dündar huzurunda görüşülen ek tutukluluk duruşmasında, Ersan Tarım’ın yargılanıncaya kadar 15 günü geçmeyecek şekilde Merkezi Cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Polis: İkisin kanında uyuşturucu çıktı

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Alayköy Polis Karakolunda görevli polis çavuşu Tural Güneralp mahkemede verdiği ifadede zanlı Ersan Tarım’ın 28 Ekim tarihinde “kanunsuz uyuşturucu madde alma ve verme” suçlamaları ile gözaltına alındığını anlattı.

Tural Güneralp alınan 7 günlük tutukluluk süresinde, zanlının aleyhine getirilen hiçbir suçlamayı kabul etmediğini belirtti. Ersan Tarım’ın tutukluluk süresinde polise ifade vermediğini kaydeden Güneralp, tahlil sonuçlarının ellerine ulaştığını açıkladı.

Günerlap, Anıl Raşit Karabıyık ve Ersan Tarım’dan alınan kan ve idrar örneklerinin sonucunda bonzai türü uyuşturucu madde çıktığını söyledi.

Ölüm nedeni soruşturmayı değiştirebilir

Polis çavuşu Turalp Güneralp, Anıl Raşit Karabıyık’ın pataloji sonuçlarının henüz gelmediğini, Karabıyık’ın ölüm nedenine göre soruşturmanın seyrinin değişebileceğini kaydetti.

Güneralp Ersan Tarım hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirterek ileride yargılanıncaya kadar Merkezi Cezaevine gönderilmesi talebinde bulundu.




Etiketler :
DİĞER EKONOMİ HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu