kstb

telsim

24-11-2018 10:19 SİYASET

Hükümet geldiği günden beri bir çivi çaktığını görmedim

Hükümet geldiği günden beri bir çivi çaktığını görmedim

UBP Milletvekili Nazım Çavuşoğlu, Komite’de Turizm ve Çevre Bakanlığı bütçesinin görüşülmesi sırasında yaptığı konuşmada, turizm sektöründeki çalışan elemanlara değinerek, yerli halkın bu sektörde çalışmadığını söyledi.

Çavuşoğlu, Altınkum’da yaşanan sorunlar ve çözüm yolunun plansızlığın göstergesi olduğunu,  hükümetler değiştiğinde turizm politikalarının da  değiştiğini ifade etti.

Bafra’da emirname sorununun çözülemediğini dile getiren Çavuşoğlu, Bafra’nın ticaret, konut, eğlence bölgesinin nerede olduğunun bilinmediğini söyledi.

Çavuşoğlu, her şey dahil sisteminde küçük ve orta ölçekli işletmelerin  gelişemeyeceğini belirterek, Surlariçi bölgeleri ile ilgili  sadece laf üretildiğini ifade etti.

Doğal dokunun her geçen gün değişik sebeplerle yıprandığını belirten Çavuşoğlu, bunun turizmin başka ülkelere kaymasına yol açabileceğini söyledi.

Otellere verilen teşviklere değinen Çavuşoğlu, teşviklerin yerli istihdam ve  yerel ürünlerin kullanımına göre derecelendirilebileceğini söyledi.

Hükümetin geldiği günden beri “bir çivi çaktığını görmediğini” iddia eden Çavuşoğlu, hükümetin “kooperatif sekreterliği işletmesi şeklinde hükümetçilik yaptığını” savundu.




Etiketler :
DİĞER SİYASET HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu