kstb

telsim

19-06-2019 12:11 EĞİTİM

Gurur ve mutluluk bir arada yaşandı

Kıbrıs’ın kuzeyindeki yükseköğrenime şimdiden yeni bir soluk kazandıran Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi ilk mezunlarını geçtiğimiz pazartesi gerçekleştirdiği törenle uğurladı. İlk mezuniyet töreni konferans salonunda gerçekleştirilirken, 2018 – 2019 Bahar Dönemi gurur ve mutlulukla sona ermiş oldu.

Gurur ve mutluluk bir arada yaşandı

Tören yoğun bir katılımla gerçekleştirildi

Geçtiğimiz pazartesi günü Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen diploma töreninde birçok yetkili de hazır bulundu. Yoğun bir katılımla gerçekleşen törene Güzelyurt Kaymakamı Savaş Orakçıoğlu, 49’uncu Piyade Alay Komutanı Çağatay Güneş, Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Kemal Dürüst’ün yanı sıra, üniversite öğretim görevlileri ve çalışanları da katıldı.

Öğrencilere mesajlar verildi

Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan tören, konuşmalarla devam etti. Üniversite Genel Sekreteri Engin Demirkan, Mütevelli Heyeti Başkanı Ece Uysal’ın mesajını katılımcılara aktardı. Devamında ise tören, üniversite Genel Sekreter Yardımcısı Levent Karaduman’ın Rektör Prof. Dr. Elif Çepni’nin mesajını katılımcılara aktarmasıyla coşkuyla devam etti.  Açılış konuşmalarının ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şahin Ahmedov ve Odyometri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Özgenç konuşmalarını gerçekleştirdi.

Kep atıp veda ettiler

Odyometri bölümü dönem birincisi olarak mezun olan Eşmen Hoşkara, bölümü adına konuşma gerçekleştirdi ve ardından başarı yaş kütüğüne plaket çakıldı. Eşmen Hoşkara, bölüm birincisi olarak mezun olmanın haklı gururunu da yaşadı. Oldukça duygusal ve coşkulu anların yaşandığı mezuniyet töreninin sonunda öğrenciler, bölüm başkanlarıyla kep attılar ve okullarına gururla veda ettiler.




DİĞER EĞİTİM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu