kstb

telsim

30-04-2019 16:08 GÜNDEM

GÜNGÖRDÜ’NÜN 1 MAYIS MESAJI…

Güngördü, 1 Mayıs’ın alın teriyle ekmek mücadelesi veren işçi ve emekçilerin günü olduğuna işaret ederek, insan hayatında en yüce değer olan emeğin, alın terinin, üreterek çalışmanın kutlandığı bugünde başta Girne Belediyesi’nde çalışan, işçi ve emekçileri olmak üzere dünyada ve ülkedeki işçi ve emekçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutladığını belirtti.

GÜNGÖRDÜ’NÜN 1 MAYIS MESAJI…

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, 1 Mayıs’ın ülkede ve dünyadaki tüm halklarla emekçilere barış, kardeşlik ve özgürlük getirmesini diledi.

Güngördü, 1 Mayıs’ın alın teriyle ekmek mücadelesi veren işçi ve emekçilerin günü olduğuna işaret ederek, insan hayatında en yüce değer olan emeğin, alın terinin, üreterek çalışmanın kutlandığı bugünde başta Girne Belediyesi’nde çalışan, işçi ve emekçileri olmak üzere dünyada ve ülkedeki işçi ve emekçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutladığını belirtti.

Güngördü, yayınladığı mesajda, günün dünyada süren savaşların son bulması ve toplumsal barışa, insanlar arasındaki iş birliği ve iş bölümüne dayalı sosyal dayanışmanın geliştirilmesine fırsat ve vesile olmasını diledi. 

Kadın, erkek, genç, tüm işçi ve emekçilerin sadece yılın belli bir gününde değil, her zaman yanında olduğuna işaret eden Güngördü, 1 Mayıs’ın ülkede ve dünyadaki tüm halklarla emekçilere barış, kardeşlik ve özgürlük getirmesini diledi. 




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu