kstb

telsim

18-09-2019 10:27 TEKNOLOJİ

GTA artık kendi mağazasından satın alınabilecek

Dünyanın en çok oynanan oyunlarından biri olan GTA‘nın yapımcısı Rockstar Games, artık kendi oyunlarını kendi platformu üzerinden satacak.

GTA artık kendi mağazasından satın alınabilecek

Dünyanın en çok oynanan oyunlarından biri olan GTA‘nın yapımcısı Rockstar Games, artık kendi oyunlarını kendi platformu üzerinden satacak. Rockstar Games Launcher adlı platform ile GTA oyunlarını satın alabilecek ve oynayabilecesiniz.

Rockstar Games Launcher neler sunuyor?

Yayınlanan PC Launcher uygulaması ile birlikte Rockstar, kendi geliştirdiği oyunlarını kendi platformunda satmayı ve oynatmayı planlıyor. Ayrıca platformunu duyurmak amacıyla da Launcher’ı şu anda indirenler GTA: San Andreas‘a ücretsiz bir şekilde sahip oluyorlar.

rockstar games launcher

Yeni platformun temel özellikler dışında ekstra özelliklere sahip olmadığını görüyoruz. Örneğin uygulama içerisinde herhangi bir mesajlaşma ya da arkadaş listesi yer almıyor. Bully ve Grand Theft Auto V gibi oyunlara ev sahipliği eden Rockstar Games Launcher; Manhunt, Midnight Club gibi bazı eski oyunları es geçiyor.

Blizzard ve Bethesda gibi birçok dev oyun yapımcısının kendi platformlarına yöneldiğini görüyoruz. Bunun başlıca sebepleri arasında ise Valve’nin Steam‘deki oyun gelirlerinin yüzde 30’unu alması oluyor. Oyun yapımcıları kendi platformuyla bu durumun önüne geçmek istiyor.

Rockstar Games Launcher uygulamasını buraya tıklayarak indirebilirsiniz.




DİĞER TEKNOLOJİ HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu