kstb

telsim

17-07-2020 10:07 SPOR

Göçmen Canı için Kazandı

K-Pet Süper Ligde play out oynamak istemeyen Göçmenköy, ligde hiçbir iddiası olmayan Cihangir’i Kenneth(2) ve Okoli(2) golleri ile 4-1 mağlup ederek kendi adına çok kritik puanları aldı. Cihangir ise orta sıralarda iddiasız bir şekilde kalmaya devam etti. Cihangir’in tek golünü penaltı’dan Nurettin attı.

Göçmen Canı için Kazandı

Yer: Lefkoşa Atatürk Stadı.
Hakemler: Mustafa Öztugay, Engin Akkagün, Halil E. Canaloğlu
Göçmenköy: Ozan, Erol, Lawal, Mevlut(Mustafa)Raif(Ali)A.Hatay, Fikret, J.Okoli(K.Uçaner)Kenneth(Kadir)Rahmi(Cemal)Reşit
Cihangir: Hasancan, Nurettin, Zihni, Eric, Osman, Musa, Mikail, Hüseyin(Caner)A.Öztürk(Ali)Çağlar(Halil)Donatus
Goller: 38-48.Dk Kenneth, 69-73.Dk J.Okoli(Göçmenköy)Dk.53 Nurettin(P)(Cihangir)


4. dakikadaki Göçmenköy atağında defansın arkasına atılan topu Lawal uzaklaştıramadı, araya giren Donatus’un vuruşunu iyi yer tutan Ozan rakibine gol şansı tanımadı.
10. dakikada gelişen Göçmenköy atağında soldan topla rakip ceza alanına giren Kenneth’in vuruşunda kaleci Hasancan topa sahip oldu.
24. dakikada Kenneth-J.Okoli paslaşmasında Kenneth’in altı pas içerisinden kafa vuruşunda genç kaleci Hasancan bir kez daha başarılı oldu.
38. dakikada Göçmenköy öne geçti. Günün başarılı adamı Kenneth ceza alanına girmeden sert ve düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
48. dakikada fark 2’ye çıktı. Kenneth attığı ilk goldeki gibi yine ceza alanına girmeden sert bit vuruşla topu bir kez daha filelere göndererek Göçmenköy adına skoru 2-0 yaptı.
53. dakikada Göçmenköy’den Lawal rakip futbolcu Musa’yı kendi ceza alanı içinde düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Nurettin skoru 2-1 yaptı.
60. dakikada Cihangir’den Donatus’un uzaktan sert şutunda top üst direkten dışarı gitti.
69. dakikada ani gelişen Göçmenköy atağında orta alanda aldığı topla kaleci ile karşı karşıya kalan J.Okoli topu ağlara yollamakta zorlanmadı ve skoru 3-1 yaptı.
73. dakikada J.Okoli kendisinin ilk golündeki gibi topla tek başına ceza alanına girdi, rakibini geçtikten sonra şık bir vuruşla takımını 4-1 öne geçiren golü attı.
Maç da bu skorla sona erdi ve Göçmenköy puanını 36 yaptı.




DİĞER SPOR HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu