kstb

telsim

08-04-2020 13:48 GÜNDEM

Girne’de duyarlı iş insanlarının yardımları sürüyor

Girne’de duyarlı iş insanlarının yardımları sürüyor
Girne bölgesinde iş insanlarından yardımlar gelmeye devam ediyor...

Covid-19 olarak da tanımlanan yeni Corona virüs salgını ile mücadele programı çerçevesinde, duyarlı iş insanlarının yaptığı yardımlar hız kesmeden devam ederken, Girne Belediyesi’de bu yardımları ihtiyaçlı aile ve bireyler için dağıtmaya devam ediyor.

Bu zorlu süreçte ihtiyaçlı aileler için yardım elini uzatan Girneli iş insanları, ihtiyaç duyan aileler için yardım paketlerini Girne Belediyesi aracılığı ile ulaştırmaya devam ediyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Nidai Güngördü, bu zorlu süreçte yardımlaşma konusunun ne kadar önemli olduğunun altını bir kez daha çizerek yardım koyan herkese tek tek teşekkür etti.

Yardımlaşma konusunda daha iyiye gidildiğini belirten Güngördü, “Bugün de bölgemizde yaşayan duyarlı iş insanlarından Ömer-Ayşegül Gültekin, Burak Başel, Turgay Mimi, Onur Develi, Orti Market yardımlarını belediye ulaştırdılar ve hemen acil ihtiyaç listesine eklenen vatandaşlara yardımların ulaştırılmasına başladıklar” dedi.

Güngördü konuyla ilgili açıklamasında, “Bu konuda yardım yapabilecek tüm duyarlı iş insanları da bunu bir çağrı olarak kabul etsinler ki yapabilecekleri yardımları da biz Belediyemiz kanalı ile ihtiyaçlı vatandaşlarımıza ulaştırabilelim” ifadelerini kullandı.

“Yakın çevredeki yardıma muhtaç insanlara yardım etme duyarlılığı herkes tarafından takdirle karşılanmaktadır” diyen Güngördü, bu zor günler için dayanışmanın şart olduğunu belirterek, bugüne kadar katkı yapan herkese ve bundan sonra da katkı yapmak isteyen herkese çok teşekkür etti.

Gıda paketi yardımında bulunmak isteyen ve bu gıda paketlerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar 0533 871 2929 – 0533 870 2010 numaralı telefonlardan Girne Belediyesi’ne ulaşabiliyor.

 



Etiketler :
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu