kstb

telsim

04-07-2019 11:00 GÜNDEM

Girne Yarı Maratonu'nda elde edilen gelir SOS Çocukköyü'ne bağışlandı

"Yardıma koşuyoruz" sloganıyla gerçekleştirilen Turkcell Girne Yarı Maratonu'ndan elde edilen gelir, dün akşam düzenlenen etkinlik ile SOS Çocukköyü Derneği'ne bağışlandı.

Girne Yarı Maratonu'nda elde edilen gelir SOS Çocukköyü'ne bağışlandı

Girne Belediyesi ve KKTC Atletizm Federasyonu işbirliğinde 14 Nisan’da “Yardıma koşuyoruz” sloganıyla gerçekleştirilen Turkcell Girne Yarı Maratonu’ndan elde edilen gelir, SOS Çocukköyü Derneği’ne bağışlandı. Dün akşam gerçekleşen törende, çocuklar için kullanılmak üzere toplanan 101 Bin 826.50 TL SOS Çocukköyü Derneği’ne teslim edildi. 

SOS Çocukköyü Derneği’nin konu ile ilgili açıklaması şu şekilde:

“SOS Çocukköyü Derneği olarak sizlerle omuz omuza 26 yıldır aile bakımını kaybetmiş ve kaybetme riski taşıyan çocukların en iyi şekilde yetişebilmeleri ve kendi ayakları üzerinde duran bağımsız bireyler olarak toplumda yer almaları için canla başla çalışmaktayız.

Girne Belediyesi ve KKTC Atletizm Federasyonu işbirliğinde 14 Nisan’da “Yardıma koşuyoruz” sloganıyla gerçekleştirilen Turkcell Girne Yarı Maratonu’ndan elde edilen gelirin, SOS Çocukköyü Derneği’ndeki çocuklarımızın geleceği için önemi büyüktür. Etkinlik sonrasında dün akşam düzenlenen tören ile çocuklarımız için kullanılmak üzere 101 bin 826.50 TL SOS Çocukköyü Derneği’ne teslim edilmiştir.

Sportif bir etkinlik olmasının yanı sıra bir sosyal sorumluluk ve farkındalık etkinliği olan Turkcell Girne Yarı Maratonu’nun gerçekleştirilmesi için canla başla çalışan Girne Belediyesi’ne, KKTC Atletizm Federasyonu’na, etkinlik ana sponsoru Kuzey Kıbrıs Turkcell’e, ARUCAD’a, Ramadan Cemil İşletmeleri’ne, Head & Shoulders’a, Genç Tv’ye, Pasha Oteleri’ne, Magic Touch Group’a, TAYF Limited’e, Mehmet Eminoğlu Investment’a, My Reklam Group’a, First FM ve Hit FM’e, ayrıca etkinliğe katılıp çocuklarımız için umut olan tüm halkımıza SOS Çocukköyü Derneği adına en içten teşekkürlerimizi sunarız.” 




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu