kstb

telsim

12-06-2019 11:50 GÜNDEM

Gençler için ‘Crossroads re-Imagined’ yaz kampı gerçekleştiriliyor

Tarihsel Diyalog ve Araştırma Derneği (AHDR) tarafından düzenlenmekte ve Almanya Dışişleri Bakanlığı tarafından finanse edilen “Crossroads re-Imagined” yaz kampı 2-11 Ağustos 2019 tarihleri arasında Kampos köyünde gerçekleştiriliyor.

Gençler için ‘Crossroads re-Imagined’ yaz kampı gerçekleştiriliyor

“Crossroads re-Imagined”, 15-18 yaşları arasındaki gençler için tasarlanmış ve aktivitelerinde barış kültürü metodolojisi, tiyatro ve sanatın yanı sıra birçok yaygın eğitim aracının kullanıldığı bir kamp olan etkinliğin amacı Kıbrıs’taki tüm toplumlardan genç bireyler arasında iletişim ve işbirliğini artırmak, aynı zamanda Barış ve Şiddetsizlik Kültürü kapsamında uzlaşmayı teşvik etmek olarak belirtildi.

Yapılan açıklamada, kamp sürecinde yapılacak olan aktiviteler, deneyimli ve nitelikli eğitmenler tarafından gerçekleştirileceği belirtilerek başvuruların 17 Haziran tarihine kadar devam edeceği kaydedildi.

Başvuru formu ve kamp hakkında daha detaylı bilgi için  www.ahdr.info/news web sayfasını ziyaret edebilir ya da +90 533 853 7470 numarasında telefon aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu