kstb

telsim

02-10-2015 15:45 EĞİTİM

GAÜ ve PAÜ akademisyenlerine Uluslararası Spor Bilimleri Ödülü

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Spor Koordinatörü ve BESYO Öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Muzaffer Doğgün ile Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Antrenörlük Bölümü Öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Ayşegül Yapıcı’nın 13. Spor Bilimleri Konferansı’nda ortaklaşa sunduğu “Hareket ve Antrenman Bilimleri” alanındaki dört bildiriden ikisi ödüle layık görüldü.

GAÜ ve PAÜ akademisyenlerine  Uluslararası  Spor Bilimleri Ödülü

Ortak çalışma

Spor Bilimleri Derneği’nin 2015 Ocak ayı bülteninde yayınlanan “1. Profesyonel Erkek Voleybol Oyuncularının İzokinetik Kuvvet ve Alan Performansları Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi” ikincilik ödülü, “13-16 Yaş Grubu Yüzücülerde 6 Haftalık Kara ve Direnç Antrenmanlarının Alt Ekstremite İzokinetik Kuvvet Performansına ve Yüzme Derecelerine Etkisi” isimli bildiri ise üçüncülük ödülü aldı.

 

Doğgün’ün başarıları

2009 yılından buyana GAÜ spor branşlarında birçok şampiyonluk ve başarılara imza atan Doğgün, geçtiğimiz dönem de Masa tenisi takımı ile Süper Lig ve UniLig, Badminton takımı ile de Üniversitelerarası Süper Ligleri’nde birincilik ve üçüncülük kupası almıştı.

 

Yapıcı’nın başarıları

Ayşegül Yapıcı da, Pamukkale Üniversitesi Antrenör Bilimleri Bölüm Başkanlığı Erasmus Projesi sorumlusu olarak hareket bilimi adına yayınlanmış bir çok yayınla ödül almış, ayrıca Badminton Milli Sporculuğu kimliğinin yanısıra yüzme sporunda hakemlik görevi yaparak bir çok dalda başarılar elde etmişti.




Etiketler :
DİĞER EĞİTİM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu