kstb

telsim

24-09-2015 14:52 DÜNYA

GAÜ Moldova, öğrenci kabulüne başladı

Moldova'nın Ştefan Cel Mare Bulvarı üzerinde eğitime açılan Moldova Amerikan Üniversitesi (MAÜ), sanatsal yapıdaki binaları ve birinci sınıf akademik kadrosu ile 2015/2016 akademik yılında eğitim programlarını sunmaya başlıyor.

GAÜ Moldova, öğrenci kabulüne başladı

GAÜ Moldova Kampüsü, Hukuk, İşletme, Muhasebe, Ekonomi, Finans ve Bankacılık, Pazarlama ve Lojistik, Turizm, Psikoloji, Uluslararası ilişkiler, Politika, Mimarlık  departmanlarına öğrenci kabul ediyor.

GAÜ’den yapılan açıklamaya göre, uluslararası öğrenciler ve KKTC liselerinden mezun tüm öğrenci adayları hemen başvurularını elektronik olarak  www.aum.md adresine yapabilecek ve Moldova Amerikan Üniversitesi’nde okuma ayrıcalığını yaşayacaklar.

Yetkililer ayrıca, Girne Amerikan Üniversitesi’nin mevcut öğrencilerine study abroad programı dahilinde tüm kampüslerinde olduğu gibi Moldova kampüsünde de dönemsel olarak okuma fırsatı sunduklarını ve öğrencilerin, bu uluslararası dokudan çok memnun olduklarını dile getirdiler.

Avrupa Üniversiteler Birliği ve Bologna Üniversitesi tarafından kurulan Magna Charta’ya kabul edilen Girne Amerikan Üniversitesi, uluslararasılaşmada örnek bir üniversite olarak ve dünyada kampüsler kurararak öğrencilerine sayısız fırsatlar sunmaya devam ediyor. Yetkililer GAÜ’nün, sınırları olmayan, zaman ve mekana bağlı kalmayan özgür bir üniversite olduğunu dile getirerek, tüm öğrenci adaylarını bu özgür üniversite ortamına davet ettiklerini vurguladılar.

 




Etiketler :
DİĞER DÜNYA HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu