kstb

telsim

18-04-2021 22:00 GÜNDEM

GAÜ DÜNYA SIRALAMASINDA İLK 100 İÇİNDE

GAÜ, 35. YILINDA, DÜNYA ÇAPINDAKİ BAŞARISINI BİR KEZ DAHA KANITLADI

GAÜ DÜNYA SIRALAMASINDA İLK 100 İÇİNDE
"EDUNIVERSAL TOP 2021" AÇIKLANDI
Uluslararası üniversite sıralamalarının dikkate alınan en önemli referanslarından biri olan, Fransa merkezli "Eduniversal Best Ranking Top 2021" değerlendirme sonuçları açıklandı.
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), özellikle “Sağlık Yönetimi ve İnşaat Yönetimi” Yüksek Lisans programlarında dünya sıralamasında ilk 100 arasında yer alırken, Avrasya ve Ortadoğu’nun en başarılı ilk 10 üniversitesi kategorisinde yer aldı.
 
Akademik platform ve çevrelerin görüşleri, fakülte-öğrenci oranı, fakülte başına alınan atıf, sektörler ve işveren görüşleri, GAÜ'nün açık ara elinde bulundurduğu "uluslararası öğrenci-personel" oranları gibi veriler bazında yapılan değerlendirmeler sonucunda; Girne Amerikan Üniversitesi, bir KKTC Üniversitesi olarak, Ortadoğu ve Avrasya'daki Ekonomi, İşletme, Pazarlama, Finansal Yönetim, Yönetim Bilişim Sistemleri ve Uluslararsı İşletme Yönetimi alanlarında da en iyiler arasına girme başarısını gösterdi.
 
Elde edilen uluslararası başarılı sonuçların ardından GAÜ Kurucu Rektörü Serhat Akpınar, yaptığı açıklamada; bu başarıda emeği ve katkısı bulunan akademik- idari kadro ile GAÜ Öğrencileri ve mezunlarını kutlayarak; "Eduniversal 2021 Yüksek Lisans Sıralamaları açıklandı. Haftaya böyle güzel bir haber ile başlamak çok güzel. Özellikle İşlemtme ve Ekonomi Fakültemizin değerli akademisyenlerini, öğrencilerini ve mezunlarımızı bu başarıya koydukları katkılardan dolayı kutluyorum. 50. yılımıza doğru ilerlediğimiz şu günlerde, bu ve benzer başarı örnekleri, bizim ilk günden beri ortaya koyduğumuz gerçeklerimizdir. Bu başarı, otuzbeşinci yılımızda bizler için bir onur olmuştur. Çok büyük bir başarı. Ülkemize hayırlı olsun." dedi.
Bir 1 kişi, ayakta ve iç mekan görseli olabilirFotoğraf açıklaması yok.Fotoğraf açıklaması yok.
 



DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu