kstb

telsim

30-09-2015 11:55 EĞİTİM

GAÜ 15.000 ÖĞRENCİSİ İLE YENİ AKADEMİK YILA HAZIR

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 2016-2016 Akademik yılına hedeflemiş olduğu 15.000 öğrencisi ile başlıyor.

GAÜ 15.000 ÖĞRENCİSİ İLE YENİ AKADEMİK YILA HAZIR

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada, 2015-2016 Akademik yılında GAÜ’nün hedeflemiş olduğu 15.000 öğrenci hedefine ulaştığı belirtilirken, yeni akademik yıl için hazırlıkların tamamlandığı ve 5 Ekim Pazartesi günü derslerin başlayacağı ifade edildi.

Girne’de Her 2 Kişiden Birisi GAÜ’lü

GAÜ’nün bu yılki öğrenci hedefi olan 15.000 sayısına ulaşıldığı ifade edilen açıklamada, 2015-2016 Akademik yıllında Ulaşılan öğrenci sayısı ile birlikte Girne’de her iki kişiden birisinin GAÜ’lü olacağı bildirildi. Önümüzdeki yıllarda açılacak olan Tıp ve Eczacılık gibi fakülteler ile birlikte bu oranın artacağı belirtilen açıklamda, GAÜ’nün İngiltere, Hong Kong, ABD, Türkiye ve Moldova’da bulunan yurt dışı kampüsleri ve dünyanın her yerinde prestiji ve geçerliliği olan diploması ile uluslararası bir dünya üniversitesi olduğu ve bu doğrultuda her geçen yıl daha fazla öğrencinin GAÜ’yü tercih ettiği vurgulandı.

 Ayrıca GAÜ’ye yeni yerleşen öğrencilere tavsiyede niteliğinde yapılan açıklamada, GAÜ’nün ve Girne kentinin artık onların evi olduğu, akademik yıl başlamadan adaya gelmelerini ve Girne kenti ile kampüs ortamını yaşarak öğrenmeleri, dersleri başlamadan tüm hazırlıklarını tamamlamaları ve kendilerini  derslerine vermeleri gerektiği ifade edildi. GAÜ’nün en önemli özellikleirnden birinin de Girne kenti ile iç içe olması olduğunu vurugulanan açıklamada, kentin hemen dışında soluklanabileği dağ ve deniz arasındaki Amerikan modeli kampüsünü ile GAÜ’nün öğrencilere harika bir eğitim sunduğu söyledi.

 




Etiketler :
DİĞER EĞİTİM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu