kstb

telsim

25-10-2019 09:42 SPOR

Fenerbahçe, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bekliyor

Fenerbahçe, yarın yapılacak toplantıya, kongre üyeliğinde 25 yılını tamamlayarak Yüksek Divan Kurulu Üyesi olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılmasının beklendiğini duyurdu.

Fenerbahçe, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bekliyor

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulunun ekim ayı olağan toplantısı yarın İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki Yüksek Divan Kurulu Toplantısı saat 12.30'da başlayacak.

Erdoğan, kongre üyeliğinde 25 yılını tamamlayarak Yüksek Divan Kurulu üyesi olacak

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, toplantıya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılmasının beklendiği belirtilerek, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, kongre üyeliğinde 25 yılını tamamlayarak Yüksek Divan Kurulu üyeliğine geçişlerini gerçekleştirmek üzere toplantıya teşrif etmeleri beklenmektedir." denildi.

Ali Koç: Cumhurbaşkanı Erdoğan artık üye olabilir

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Dergisi’nin Ağustos sayısında, 25 yıldır Fenerbahçe üyesi olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Yüksek Divan Kurulu üyeliği hakkını kazandığını belirtmişti.

Koç, yazısında Fenerbahçe üyesi olarak 25 yılını dolduran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı da kutlayarak şu ifadeleri kullanmıştı:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan kulübümüze üyeliğinin 25. yılını doldurarak Yüksek Divan Kurulu üyeliği hakkını kazanıyor. Kendisini tebrik ediyor, nice 25 yıllar diliyoruz.”




DİĞER SPOR HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu