kstb

telsim

25-04-2019 10:55 SPOR

Fenerbahçe, Başakşehir'den 3 İsmin Peşinde!

Tarihinin en kötü sezonunu geçiren Fenerbahçe gelecek sezon için transfer rotasını Başakşehir'e çevirdi. Teknik direktörlüğe Abdullah Avcı'yı getirmeyi düşünen sarı lacivertli ekip, Visca ve Emre Belözoğlu için de girişimde bulunacak.

Fenerbahçe, Başakşehir'den 3 İsmin Peşinde!

Bu sezon yaşanan büyük başarısızlığın izlerini yeni sezonda silmek için kolları sıvayan Fenerbahçe'de rota Başakşehir'e çevrilmiş durumda... Sarı-Lacivertliler, ligde son 5 haftaya zirvede giren Başakşehir'in en önemli 3 ismini gözüne kestirdi. Kötü gidişin devam etmesi halinde Ersun Yanal'la yolarını ayırıp teknik adamlık koltuğuna Abdullah Avcı'yı getirmeyi düşünen Fenerbahçe'nin hedefinde Edin Visca ve Emre Belözoğlu'nun da olduğu öğrenildi.

ABDULLAH AVCI'NIN EVİNDE GÖRÜŞME

Fenerbahçe tribünleri Ersun Yanal konusunda ikiye bölünmüş olsa da yönetimin kararı büyük ölçüde kesinleşmiş durumda. Özellikle Kadıköy'de oynanacak Trabzonspor karşılaşması tartışmalara yön verecek. Muhtemel bir mağlubiyet hâlinde Yanal'ın ipi çekilecek. Hatta bu yönde kesin adımlar atılmış durumda. Fenerbahçe, adı sezon başında da gündeme gelen Abdullah Avcı ile görüştü.

Dört yönetici, Ali Koç'un gözdesi olan Avcı ile evinde görüştü. Önce Göksel Gümüşdağ ile temasa geçen Fenerbahçe, Başakşehir Başkanı'nın onayının ardından Avcı'yla kendi evinde bir araya geldi. Şampiyonluk mücadelesi verdiklerini hatırlatan Avcı, sezon sonunu işaret ederken kapıyı kapatmadı. Beşiktaş'ın da ilgilendiği Avcı konusunda Fenerbahçe bir adım öne geçmiş oldu.

SON YILLARDA SÜREKLİ GÜNDEMDE

Sarı-lacivertli yönetim Başakşehir'in ve belki de ligin en flaş ismi olan Edin Visca'yı kadrosuna katmak istiyor. Müthiş bir performans ortaya koyan Boşnak yıldız son iki sezon başında da transfer gündemine gelmiş ancak sonuç alınamamıştı. Fenerbahçe, Edin Visca'nın dışında eski futbolcusu Emre Belözoğlu konusunda da planlar yapıyor.

FUTBOLU BIRAKMA HAZIRLIĞINDA

Alınan bilgilere göre yönetim, jubile hazırlığında olan Emre'yi sportif direktör olarak göreve getirmek istiyor. Milli futbolcu da daha önce yaptığı açıklamalarda, kariyerine Fenerbahçe'de yeni bir görevle devam etmeyi düşündüğünü ifade etmişti. F.Bahçe kısa sürede resmi girişimlere başlayacak.




DİĞER SPOR HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu