kstb

telsim

14-03-2021 21:01 GÜNDEM

FELAKETLERİ ART ARDA YAŞADI

Fatma Nur son üç ayda dayanılması güç acılar yaşadı.Yardımseverliği ile tanınan Fatma Nur hanım şimdilerde ise ayakda durmakda güçlük çekiyor....

FELAKETLERİ ART ARDA YAŞADI

Lefkoşa'da yaşayan Fatma Nur hanım yaptığı yardımlarla  insanların gönlünde taht kurmayı başarmış güçlü bir kadındı..Ta ki  kocasını ve oğlunu bir trafik kazasında kaybedene kadar.Hayatı filimlere konu olacak kadar derin ve hüzünlü olan Fatma hanım  kocası ile kurduğu işletmeden kaynaklanan borçlar ile uzun zaman mücadele etti.

Pandemi sürecinin de etkisi ile işletmeyi kapatmak zorunda kalan Fatma Nur hanım piyasaya olan borçlarından dolayı elinde kalan son mal varlığı oturduğu evide banka borçlarına vererek  kızı ile beraber geçici yerlerde kalmaya başladı.Yeniden Doğuş partisi kadın kollarında da  aktif olarak görevde yapmış olan Fatma Nur hanıma parti başkanı Erhan Arıklı yardımda bulunarak bir ev tahsis etti...Barınma ihtiyacını bu şekilde karşılayan Fatma Nur hanıma partiden çalışacak işte ayarlanmıştı fakat üzücü bir haber alarak akciğer kanseri olduğunu öğrendi.

Yaklaşık 2 aydır kemoterapi alan Fatma Nur hanımın hastane masraflarıda KNK Global Medya ltd. tarafından karşılanmaktadır...Fatma Nur hanımın yataklı tedavisi kanserin ileri derece de olmasından dolayı hastane de sürdürülmektedir.Fatma Nur hanımın hayatta kalan son varlığı olan kızı Gizem ise Tıp Fakültesi son sınıfta öğrenciliğine devam etmekteydi. Aldığımız bilgilere göre son yaşanılan ölüm olaylarından dolayı ve annesinin durumundan sebeple içine düştüğü stresli durum Gizem'in bursunu kaybetmesine sebep olmuş.Bursunu kaybeden Gizem okulun son dönemini okumak ve doktor olabilmek adına çeşitli işlerde çalışmaktaydı fakat pandemi süreci bunada engel oldu.Gizem şu sıralar günlerini hastanede annesinin yanında geçirmektedir.

Gizemle yaptığımız röportajda ilk önce annesinin sağlığına kavuşmasını sonrada kalan son dönemini bitirerek doktor olup annesi ile beraber bu hayat serüvenine devam etmek istiyor.Bizde basıncılar olarak herşey gönlünce olsun diyoruz...




Etiketler :
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu