kstb

telsim

06-09-2018 14:51 SPOR

Fatih Terim'den milli arada büyük operasyon

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ve kurmayları programı yaptı... Milli arada oyuncular bir hayli yorulacak.

Fatih Terim'den milli arada büyük operasyon

Trabzonspor maçı sonrasında 3 gün izin veren teknik heyet 2 haftalık arayı da en iyi şekilde kullanmak istiyor. Süper Lig'de geride kalan 4 haftalık süreçte takımın durumunu kurmayları ile birlikte masaya yatıran Fatih Terim, tüm oyuncuların eksiklerini de belirledi.

Deneyimli teknik adam, milli takımlarına giden oyuncular dışındaki tüm isimlere özel program uygulatacak. Bireysel olarak oyuncular eksiklerine göre çalışmalar yaparken antrenörler de tek tek tüm isimlerle ilgilenecek.

Milli maçların ardından Kasımpaşa karşısına çıkacak olan G.Saray'da Fatih Terim'in hedefi liderliği elinde tutan İstanbul ekibini devirerek Trabzon yenilgisini de unutturmak.

KOÇMAKTAN BAŞKA ÇARE YOK

Teknik ekibin milli arada bir diğer hedefi de koşu mesafelerinin artması olacak. Takımda kalan isimlere ağır bir antrenman programı uygulayacak olan Terim, takımın koşu mesafelerinin daha da artmasını hedefliyor.

Bu çalışmaları takım halinde yapacak olan sarı-kırmızılılarda teknik heyetin Trabzon maçındaki performans sonrasında bu kararı aldığı öğrenildi.




Etiketler :
DİĞER SPOR HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu