kstb

telsim

17-11-2017 11:37 TÜRKİYE

Erdoğan: NATO tatbikatından askerimizi çekme kararı aldık

Erdoğan: NATO tatbikatından askerimizi çekme kararı aldık

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Norveç’teki bir ‘düşman’ tablosunda Atatürk ile kendisinin resimlerinin bulunduğu haberi gelince, Kanada’daki NATO tatbikatındaki 40 askeri çekme kararı aldıklarını bildirdi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezindeki Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, son terörist imha edilene veya teslim olana kadar terörle mücadelenin aralıksız süreceğini belirterek, “Türkiye’ye ve Türk milletine silah doğrultan ve böyle bir niyete sahip olan hiç kimseye acımayacağız.” dedi.

“Faizin sebep, enflasyonun netice olduğu kanaatindeyim.” diye Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu konuda beni anlamayanlar er veya geç anlayacaklar. Enflasyon şu bu gibi yani yok hıyarmış, yok salataymış, bunlardan kaynaklanan bir şey değil. Enflasyonu doğuran ana sebep faizdir. Bunu öğreneceksiniz. Bunu bütün gelişmeler teyit ediyor zaten. Bütün gerçekler bu istikamette ama hala bunu anlamayanlar, anlamak istemeyenler, hala bunu Batı’daki kafalarla çözmeye çalışanlar tabii ki bizi anlamazlar.” ifadesini kullandı.




Etiketler :
DİĞER TÜRKİYE HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu