kstb

telsim

17-01-2019 13:26 GÜNDEM

DENKTAŞ, ENGELLİ HİZMETLERİ KOORDİNASYON KURULU HEYETİNİ KABUL ETTİ

Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Engelli Hizmetleri Koordinasyon Kurulu’ndan bir heyeti kabul etti. Bakanlık’tan yapılan açıklamaya göre, Engelli Hizmetleri Koordinasyon Kurulu Başkanı Günay Kibrit, görüşmede, Kurulun çalışmaları ve yapısı hakkında bilgi verirdi ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş’ın katkılarının önemli olduğunu kaydetti.

DENKTAŞ, ENGELLİ HİZMETLERİ KOORDİNASYON KURULU HEYETİNİ KABUL ETTİ

Kibrit, “engelliler konusunda bu ülkede yapılan ne varsa Serdar Denktaş’ın altında imzası var. Ayrıca kurulumuzun oluşmasında sizin imzanızın da yer alması bizi son derece mutlu etti” diye konuştu ve teşekkürlerini sundu.
Kurulun çok kısa bir süre önce oluştuğunu ve tüm tarafların ihtiyaçlarının da belirlenerek çalışmalar yürütüldüğünü ifade eden Kibrit, bu ihtiyaçları komitelerinde görüşerek ‘Özel Eğitim Tüzüğü, İstihdam ve Sağlık Kurumlarında Hasta Değerlendirme Yönetmenliğinin Yeniden Çalışılması’ olarak üç ana başlık altında topladıklarını kaydedip her başlık hakkında bilgiler sundu.
Kibrit, Denktaş’ın desteğinin devamını dilediklerini de söyledi.
DENKTAŞ
Maliye Bakanı Serdar Denktaş da, özellikle istihdamlar konusunda geçen yıl atılacak adımların dövizdeki dalgalanmadan ötürü sekteye uğradığını söyledi ve bu yıl için ise engelli istihdamını var olan istihdam kotasının dışında tutmak için çalışmalar yürüttüklerini kaydetti.
Engelli Hizmetleri Koordinasyon Kurulu’nun çalışmalarında mali bölümleri de daima birlikte istişare etmeleri gerektiğini belirten Denktaş, “bu yıl Maliye Bakanlığı için zorlu bir yıl olacak ancak imkânlar dâhilinde yapılabilecek ne varsa daima yapmaya hazırız” dedi.




Etiketler :
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu