kstb

telsim

09-11-2015 17:19 SİYASET

CTP,DP'YE BEKLENEN CEVABI VERDİ...

CTP Merkez Yönetim kurulu üyesi Ürün Solyalı, Serdar Denktaş'ın açıklamalarına sosyal medyadan cevap verdi. Solyalı,"Talat intikam aldı" başlığıyla verilen haberi Denktaş'ın 'CTP'ye çılgın bir saldırı ile gündeme gelme derdi 'olarak değerlendirdiğini bildirdi.

CTP,DP'YE BEKLENEN CEVABI VERDİ...

İşte o açıklama;

Sn. Serdar Denktaş'ı okuduk. CTP'ye çılgın bir saldırı ile gündeme gelme derdi olarak değerlendirdim açıklamalarını. Sn Talat'a, CTP'ye ve Hükümete yöneltmiş olduğu ilgisiz saldırılar.

1- DP ne zaman CTP'nin adayını desteklemiş ki geçen seçimlerde böyle yapmadığı için dışlandığını iddia ediyor?

2- CTP'nin kurulları, Bakanları vs. ortada. Sn. Denktaş'ın CTP içinde tasfiye oldu iddiası komik bir iddia olarak kalmakla birlikte DP'nin kend içindeki istifa ve tasfiye konusunda bugünkü hali belli.

3- Hükümet çalışmalarını, yapılanları ve açıklamaları iyi okumasını ve ciddi bir şekilde günlük hayatın kolaylaştırılmasına ve Sağlık, Tarım, sisteme dönük ciddi reformların hükümet ve Meclis gündeminde olduğunu , DAÜ ve KIB-TAK özerkleşme yasalarında sona gelindiğini, KKTC'de bir ilk olan Orta Vadeli Planlamanın ve dahasının gündemde olduğunu ve geliştirildiğini görmüyor ve geçmişte yapmadığı açıklamaları bugün gündem yaratmak için yapmaya çalışıyor ve CTP üzerinden bu varoluşunu kurguluyorsa siyasi arenada sanırım emekliliğini ilan etmiştir.




DİĞER SİYASET HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu