kstb

telsim

29-03-2018 09:43 MAGAZİN

Caner Toygar öldü mü, yaşıyor mu?

Evlilik programıyla ünlenen Caner Toygar hastaneye kaldırıldı. Beylikdüzü’nde bir hastaneye kaldırılan Caner yaptığı son paylaşımda “Son sözler güzeldir” dedi. Esra Erol’un eşi Ali Özbir “Arkadaşlar hastaneye götürülüyor, nabzı atıyor” dedi.

Caner Toygar öldü mü, yaşıyor mu?

Evlilik programlarıyla ünlünen caner Toygar intihar teşebbüsünde bulundu. Beylikdüzü'nde bir hastanede tedavi altına alınan Caner'in sağlık durumu iyiye gidiyor. Ünlü damat adayının herhangi bir hayati riski bulunmuyor. Toygar, sosyal medya hesabından, "İntihar bir çözüm değil, aksine, bir çözümsüzlüktür, bir sondur ve bir yenilgidir." paylaşımı yaptı.

ESRA EROLU'UN EŞİ DUYURDU: NABZI ATIYOR...

Ünlü sunucu Esra Erol'un eşi yapımcı Ali Özbir, olayın ilk duyulduğu anda, Caner'in intihar girişiminde bulunduğu ve tedavi altına alındığı bilgisini doğruladı. Erol’un eşi Ali Özbir “Arkadaşlar hastaneye götürülüyor, nabzı atıyor” dedi.

CANER'İN SON SÖZLERİ: HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

Akşam saatlerinde intihar girişiminde bulunan Caner Toygar, Beylikdüzü'nde kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Caner Toygar, intihar girişiminden önce sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında, "Hakkımı kimseye helal etmiyorum. Herkesten çok özür diliyorum, saçma sapan bir şey yapmak istemiyordum ama artık dayanamıyorum" dedi.




DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu