kstb

telsim

18-08-2020 12:04 GÜNDEM

BİR ŞAHSI ÖLDÜRMEK İÇİN ANLAŞAN 2 KİŞİ TUTUKLANDI, 1 KİŞİ ARANIYOR

Lefkoşa’da, bir şahsı öldürmek için anlaşan 2 kişi tutuklandı, 1 kişi aranıyor.

BİR ŞAHSI ÖLDÜRMEK İÇİN ANLAŞAN 2 KİŞİ TUTUKLANDI, 1 KİŞİ ARANIYOR

Polis Basın Bülteni’ne göre, D.K. (E-56) ve S.İ.’nin (K-29), aralarında sorun bulunan bir şahsı öldürmek maksadıyla M.G. (E-27) ile anlaştıkları ve M.G.’ye 400 Euro ve 3200 TL nakit para verdikleri tespit edildi.

D.K.ve S.İ. tutuklanırken, M.G. aranıyor.

GÜZELYURT’TA HIRSIZLIK

Güzelyurt’ta, Hüseyin Mitoğlu’na ait ikametgahın avlusunda bulunan ambardan 1 adet bisiklet, 2 çift akü şarj kablosu, 2 adet elektrikli parlatma aleti, 1 adet pilli matkap, 1 adet küçük spiral makinesi, 1 adet mermer kesme aleti, 1 adet elektrikli zımpara makinesi, 2 adet araba aküsü, 1 adet araç yıkama makinesi, 1 adet elektrikli araç şarj etme cihazı, 1 adet zincirli kantar, 1 adet at eğeri ve dizginleri, 1 adet bakır tava ile çeşitli araç tamir anahtarları çalındı.

Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen M.T. (E-22) ve K.T. (K-19)  tutuklandı.

GAZİMAĞUSA’DA DEDEKTÖR BULUNDU

Gazimağusa’da, A.A.’nın (E-37) ikametgahında Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramada, yetkili makamdan izinsiz olarak 2 adet dedektör, dedektöre ait monüter ve aksamları bulunarak emare olarak alındı. Zanlı tutuklandı.

GAZİMAĞUSA’DA ARAZİ YANGINI

Gazimağusa’da, Vehbi Kabak’a ait ağıl içerisinde henüz tespit edilmeyen bir sebepten dolayı çıkan yangın sonucu 100 adet kare vigo balya yandı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

ALANİÇİ’NDE TRAFİK KAZASI

Alaniçi’nde, Cennet Akar (K-22) yönetimindeki JJ 415 plakalı araç, yolu yaya olarak karşıya geçmeye çalışan Alaniçi’nde sakin Dervişe Hürdal’a (K-89) çarptı.

Kaza sonucu ağır yaralanan Dervişe Hürdal kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından Yakın Doğu Hastanesi’ne sevk edilerek müşahede altına alındı.




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu