kstb

telsim

04-03-2021 14:36 GÜNDEM

BARIŞ KUVVETLERİ KOMUTANI ÖZTÜRK, İÇİŞLERİ BAKANI EVREN’İ ZİYARET ETTİ

Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Sezai Öztürk, İçişleri Bakanı Kutlu Evren’i ziyaret etti.

BARIŞ KUVVETLERİ KOMUTANI ÖZTÜRK, İÇİŞLERİ BAKANI EVREN’İ ZİYARET ETTİ

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, nezaket ziyareti çerçevesinde gerçekleşen görüşmede karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Bakan Kutlu Evren,  Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Sezai Öztürk’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Kıbrıs Türkü’nün varoluş mücadelesinde önemli bir yere sahip olan Erenköy Direnişi’nin kahramanlarının anılarından oluşan “Anılarda Erenköy” kitabını takdim etti. 
Bakan Kutlu Evren, bir avuç yüksek öğrenim genci ile kahraman mücahitlerin sayıca üstün, ağır silahlarla donatılmış Yunan kuvvetlerine karşı emsaline az rastlanan bir direnişi anlatması yanında Kıbrıs Türkü’nün ulusal davaya olan inanç ve kararlılığının da bir meşalesi olan Erenköy Direnişi’nin  kahramanlarının anılarından oluşan kıymetli eseri Tümgeneral Öztürk’e takdim ederken, Ada’daki Türk varlığının teminatı, Kıbrıs Türkü’nün özgürlüğünün sembolü olan Barış Kuvvetleri Komutanlığı’nın her daim güçlü, muzaffer ve muvaffak olması dileklerinde bulundu.  
Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Sezai Öztürk de İçişleri Bakanı Kutlu Evren’e günün anısına Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri plaketini taktim etti. 




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu