kstb

telsim

26-03-2019 11:52 GÜNDEM

BAHÇELİ’DE EV AÇMADAN TUTUKLANAN KİŞİNİN ÜÇ EVE DAHA GİRDİĞİ TESPİT EDİLDİ

Bahçeli’de bu ay içinde hırsızlık amacıyla birçok eve girdiği tespit edilen ve tutuklanan O.İ’nin ileri soruşturmasında başka suçları da ortaya çıkarıldı.

BAHÇELİ’DE EV AÇMADAN TUTUKLANAN KİŞİNİN ÜÇ EVE DAHA GİRDİĞİ TESPİT EDİLDİ

Polis bültenine göre zanlının, o bölgede bulunan üç ayrı kişiye ait eve de cürüm işlemek kastıyla girdiği ancak herhangi bir şey çalmadan çıktığı tespit edildi.

KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE TASARRUFU

Ercan Havalimanı’ndan dün KKTC’ye giriş yaparken üzerinde 2 gram hintkeneviri olduğuna inanılan madde bulunan S.Ç.(E-31) tutuklandı.

MÜSTAHDEM TARAFINDAN HIRSIZLIK

Girne'de Kınalı Çorba isimli iş yerinde çalışmakta olan B.A.(E-44), dün bir müşteriden bir haftalık yemek bedeli olarak tahsil ettiği 2 bin 640 TL’yi iş yerine teslim etmediği gerekçesiyle tutuklandı.

MARKETTE HIRSIZLIK

Yine Girne’de E.Ç.(E-59), Nusmar Market’ten, 24 Mart’ta muhtelif markalarda gıda ve kozmetik ürünlerini çalmaktan tutuklandı.

ERCAN’DAN 18 BİN DOLARLA ÇIKARKEN YAKALANDI

Ercan Havalimanı’nda, A.K. (E-48) adlı kişinin, tasarrufundaki 18 bin Amerikan Doları’nı yetkili makamlara beyan etmeden KKTC’den çıkış yapmaya çalıştığı tespit edildi.

Bahse konu şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Para ve Kambiyo Yasası uyarınca, 10 bin Euro veya muadili döviz veya Türk Lirasından fazla para ile yurt dışına çıkışlarda yetkili birimlere bilgi verme zorunluluğu bulunuyor.




Etiketler :
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu