kstb

telsim

23-12-2018 23:04 SPOR

Arsenal'da deprem! Mesut Özil veda ediyor

Arsenal'in yıldızı Mesut Özil, devre arasında takımdan ayrılabilir. Teknik Direktör Unai Emery'nin sisteminde kendine yer bulamayan Mesut'un takımdan ayrılması gündemde. Mesut'un Real Madrid ya da Inter'e gitmesi büyük olasılık.

Arsenal'da deprem! Mesut Özil veda ediyor

Arsenal'in Türk asıllı Alman yıldızı Mesut Özil, Londra kulübüyle yollarını ayırmak üzere.İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal, Real Madrid'in orta saha oyuncusu Isco'yu Mesut Özil ile takas edip edemeyeceklerini soruşturuyor.

Goal'de yer alan habere göre; Unai Emery ile ters düşen ve Arsenal'da bir geleceğinin olmadığını düşünen Mesut, Independent' ta yer alan habere göre gelecek tekliflere hazır olduğunu söyledi.

MAAŞI KULÜBÜ ZORLUYOR
Mesut'un haftalık 300 bin pound'luk maaşıysa kulüpten ayrılmasını zorlaştırıyor. Ancak bazı Arsenal yetkilileri, Isco'nun bir çözüm olabileceğini düşünüyor.

REAL SICAK BAKABİLİR
Yazın kadrosunda büyük bir değişime gitmeyi planlayan ve Isco'yla sorunlar yaşadıkları için onu satmakta istekli olan Real Madrid de Mesut ile Isco'yu takas etmeye sıcak bakabilir.

INTER DE PEŞİNDE
Öte yandan Mesut Özil'i isteyen takımlar arasında Inter de yer alıyor. İtalyan kulübünü düşündüren tek detay, Mesut'un yıllık maaşının yüksek olması.




Etiketler :
DİĞER SPOR HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu