kstb

telsim

06-07-2020 22:27 GÜNDEM

ARIKLI:Bilim Kurulu’nu küstürdünüz, bu şekilde tıbbı da siyasileştirdiniz

YDP Genel Başkanı Arıklı, Meclis kürsüsünde yaptığı konuşmasında, “Bilim Kurulu’nu küstürdünüz, bu şekilde tıbbı da siyasileştirdiniz. 45-50 gündür işin edebiyatındasınız” dedi.

ARIKLI:Bilim Kurulu’nu küstürdünüz, bu şekilde tıbbı da siyasileştirdiniz

Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Başkanı Erhan Arıklı, Meclis Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmasında, Anayasa değişikliğine 'evet' diyeceklerini ve kabul edilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Dün akşam Bakanlar Kurulu’nun toplandığını ve pandemi ile ilgili Sağlık Bakanlığı’na yetki verildiğini söyleyen Arıklı, “Geç de olsa 4 aydan sonra olsa bile alınan kararı önemsiyorum” ifadelerini kullandı.

Bulaşıcı Hastalıklar Yasası ile ilgili daha önce de konuştuğunu, komitenin çalıştığını, emekler sonucunda bir ürünün ortaya çıktığını anlatan Erhan Arıklı, “Bu ürünün hayata geçmesi için tüzüklerin de yapılması gerekiyor ki yasa hayata geçebilsin. Bu tüzükleri ne zaman yapacaksınız ve bu yasayı uygulamaya koyacaksınız?” dedi.

Komitelerin oluşması ve bilimsel temelde çalışmalar yapılması gerektiğine dikkat çeken Arıklı, “Bilim Kurulu’nu küstürdünüz, bu şekilde tıbbı da siyasileştirdiniz.

45-50 gündür işin edebiyatındasınız” değerlendirmesini yaptı.




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu